Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 5 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce si-au povestetit Cristina si Diana despre fostele iubiri dar si despre dezamagirile pe care le-au avut? Ce sfaturi le-a dat Dragos concurentilor? Ce au avut de spus cei din casa despre impresiile impartasite de acesta? Ce s-a intamplat intre Andrei si iubita lui?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Sorin, despre cuplurile din concurs: ”Vor exista multe răsturnări de situație!” La scurt timp după ce a părăsit competiția, Sorin a venit în platoul emisiunii pentru a spune care sunt părerile lui cu privire la concurenți. Pentru că iubita lui Claudia se află afară, eliminarea din concurs a fost primită cu mult drag de bărbat, acum fiind liber pentru a-și trăi povestea de dragoste. Despre cuplurile din competiție, a spus că vor exista mari răsturnări de situație și, de asemenea, a mărturisit că îți dorește să câștige Andrei.

Andrei: ”Sorin trebuie să fie rezervat în privinţa apropierii de Oana!” După ce Sorin și Oana s-au tachinat reciproc, reacțiile celorlați concurenți nu au întârziat să apară. Andrei l-a sfătuit să fie rezervat în privința apropierii de fată. Totuși, Sorin a mărturisit că niciodată nu ar forma un cuplu cu această concurentă, indiferent dacă nu ar avea o relație cu Claudia. De asemenea, Andrei este de părere că apropierea dintre cei doi nu ar fi trebuit să fie înțeleasă greșit, fiind doar o simplă glumă.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *