Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 februarie 2014

Conflict fara precedent intre doi dintre concurenti! Descoperiti ce reactii s-au ivit dupa acest scandal, dar si ce reprosuri au avut sa isi aduca unul dintre cupluri, astazi, de la ora 12:00! Relatia dintre Raymond si Constantina in pericol de scufundare? Descoperiti cine a reusit sa tulbure linistea dintre cei doi si ce conflicte au mai aparut in casa, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
In urma conflictelor tot mai dese și mai aprinse, Catalin, unul dintre prietenii lui Laurentiu, s-a vazut nevoit sa intervina. Acesta a venit la emisiune pentru a-l sfatui pe Laurentiu sa ramana alaturi de Marianita si, in acelasi timp, sa-si sustina bunica. De asemenea, el este de parere ca Traian, Andrei si Iuliana incearca sa-i desparta. Sambata a fost o zi foarte agitata pentru o parte dintre concurenti. Dupa ce Traian Senior, sotul Iulianei, a intrat in direct, prin telefon si a criticat comportamentul Mariei, aceasta nu a stat calma.

Dupa ce a fost acuzata ca ar fi facut vraji, Maria a fost invinuita ca l-ar fi blestemat pe tatal lui Traian. Ba mai mult, unii dintre concurenți i-au cerut sa mearga la baie, sa ”taie” apa rostind numele nepotului sau. Maria s-a plictisit de atatea scandaluri, motiv pentru care a dorit sa faca pace cu toate persoanele din Casa. Cum? Ei bine, bunica a incercat sa-i ”indulceasca” pe concurenti cu pachetele cu turta dulce pe care le-a pregatit chiar ea si le-a asezat pe paturile acestora.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *