Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, veti afla ce nemultumiri a avut Elena la adresa lui Razvan? Ce se intampla cu amicitia dintre Razvan si Maricel? Cine a ajuns subiect de disputa pentru Cornelia si Dragos? Ce critici a primit Maricel din partea Florentinei? Ce presupuneri au facut baietii despre fete? Astazi, de la ora 14:00, aflati ce au avut de spus anumiti concurenti despre atitudinea lui Maricel fata de Lorena, ce impresii au schimbat Dragos si Maricel despre Florentina si Florin, ce sfaturi au primit Stefania si Florin de la familiile lor, dar si cine a suparat-o pe Andreea!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Maricel a criticat-o pe fosta lui prietena pentru ca se implica in discutii care nu o privesc. El nu accepta despartirea de aceasta, fapt ce o deranjeaza pe Lorena, care spune ca nu se vor mai impaca.Lorena: „M-am despartit din vina lui, iar el invinovateste pe toata lumea, eu nu m-am lasat influentata asa cum spune.”

Doamna Elena si-a exprimat anumite nemultumiri cu privire la fiul sau, la atitudinea pe care acesta o are in casa MPFM. Ea si-ar dori ca acesta sa si separe bugetul iar el nu tine cont de ceea ce ea ii spune. Acesta este deranjata si din pricina faptul ca el i-a reprosat ca nu este alaturi de el in competitie.

Razvan: „Nu mi-a placut atitudinea lui Maricel fata de fosta lui prietena si din acesta cauza m-am indepartat de el.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *