Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 iunie 2014

In timp ce unii se gandesc la vacanta si locuri insorite, intre altii se produc tunete si fulgere! Descoperiti care a fost marul discordiei in ultimul conflict din triunghiul Oana- Laur- Viorel, dar si ce a nemultumit-o pe Mariana in privinta lui Grigore, astazi, de la ora 12:00! In timp ce intre unii se infiripa o idila, altii intra in conflicte! Descoperiti cum s-a format cel mai nou cuplu din competitie, dar si care au fost motivele ultimei dispute dintre Oana si Laur, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Viorel a implinit astazi varsta de 27 de ani. LA MULTI ANI! Conflict deschis intre Raymond si Alin. Raymond sustine ca Alin nu a format un cuplu pana acum din cauza faptului ca este indragostit de Mirela. Situatia conflictuala dintre Oana, Laur si Viorel din dressing, de saptamana trecuta, a starnit diverse dezbateri. De ceva timp, Andrei este mai mereu cu gandul la fratele lui. Andrei si Cristina au facut presupuneri legate de tensiunile existente in afara competitiei.

De ceva vreme, Gina se simte tot mai singura si trista. Ea a plans pe tot timpul emisiunii. Oana si Laur au avut o discutie despre cum va decurge relatia lor pe viitor. Ei au adus in discutie tema inselarii in cuplu. Oana: “De cand nu mai este folositoare, Gina a ramas singura!” Oana a acuzat-o pe Constantina de faptul ca s-a indepartat de Gina, desi pareau sa fie apropiate. Oana este de parere ca fetele au folosit-o pe Gina, doar ca sa o atace pe ea. Laur a facut anumite afirmatii care au deranjat-o pe Oana.

Oana sustine ca Laur se supara fara motiv, iar el considera ca ea vrea sa se impuna in orice situatie. Laura ar fi dorit ca Viorel sa fie mai decis in privinta formarii unui cuplu. Luni noapte, Laura si Viorel au avut parte de primul sarut si au anuntat formarea unui cuplu. Oana sustine ca Viorel a facut un cuplu cu Laura exact in aceeasi data cand l-a facut si cu ea. Gina a fost imbarbatata de Oana, in momentele cand aceasta plangea. Oana a incercat sa-i ridice moralul Ginei, dar nu a reusit. Oana catre Gina: “Gina, unde sunt prietenele tale, cand ai nevoie de ele?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *