Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 mai 2014

Masina multvisata este indelung disputata!Aflati care au fost reactiile si impresiile concurentilor in urma descoperirii masinii, dar si ce au discutat concurentii cu cei dragi si ce sfaturi au primit de la acestia, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii petrec, altii intra in conflicte! Descoperiti cum s-au distrat concurentii la mare in acest weekend, dar si care a fost marul discordiei dintre Oana si Viorel in cel mai recent conflict, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Alin a propus ca cei ramasi in cursa sa faca un pact, astfel incat valorea masinii sa se imparta intre ei, indiferent de cine va fi castigata, dar Oana nu a fost de acord. Sora lui Viorel sustine ca Oana este manipulata si instigata impotriva fratelui ei de mesajele sustinatorilor! La finalul Galei de saptamana trecuta, inainte de a pleca la mare, Andrei si Cristina au avut o discutie aprinsa, din cauza intrebarilor numeroase ale fetei privind tinutele sale. In timp ce isi facea bagajul, Cristina i-a cerut ajutorul iubitului sau in alegerea celor mai potrivite piese vestimentare, insa fata nu a primit ceea ce si-a dorit. Andrei i-a spus sa-si ia ce haine doreste si, pentru ca fata insista, el a fost deranjat de intrebarile ei, astfel ca a sfarsit prin a-i spune ca este „mult” prea mult la parerile telespectatorilor.

Chiar daca au avut parte de o petrecere fastuasa in gradina, concurentii au avut posibilitatea de a merge la mare pentru a se distra. La scurt timp dupa incheierea Galei de sambata, acestia si-au facut bagajele si au plecat la mareeee. A intrat in competitie la inceputul sezonului, insa Gina nu a reusit sa formeze un cuplu cu niciun barbat, insa ea nu-si pierde speranta. Recent, tanara si-a exprimat dorinta de a ramane in concurs pana la finalul emisiunii, in ciuda faptului ca niciun baiat nu s-a aratat interesat sa formeze un cuplu cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *