Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 martie 2014

Se leaga noi idile in Casa „Mireasa pentru fiul meu”? Descoperiti cine de cine incearca sa se apropie, dar si ce conflict s-a iscat intre baieti si care a fost marul discordiei, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au primit o vizita-surpriza. Ce au discutat acestia cu invitatul, ce sfaturi au primit, dar si cine lupta din rasputeri pentru a ajunge la inima unuia dintre concurenti, aflati astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Intr-o discutie pe care a purtat-o cu baietii zilele trecute, acesta si-a expus parerea sa privind toti concurentii. El a spus ca este de parere ca toti concurentii sunt falsi, cu exceptia lui, care este cel mai sincer. De asemenea, a precizat ca in orice moment ar fi putut forma un cuplu, insa isi doreste o relatie adevarata, bazata pe sentimente reale.

La scurt timp dupa ce fostul logodnic al Georgianei a venit in emisiune pentru a dezvalui secretele fetei, concurenta a reusit astazi sa-si spuna parerea cu privire la acuzatiile barbatului. Dupa ce fostul partener i-a reprosat ca a profitat de el si i-a cerut bani chiar cu o zi inainte de a intra in Casa, Georgiana a negat toate acuzatiile, spunand ca tot timpul in care au fost impreuna a mintit-o, iar acum vrea sa se razbune.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *