Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 octombrie 2012, de la ora 11:50

Astazi, de la ora 11:50, ne vom intalni cu baietii! Vom afla care este atmosfera in casa lor, cum se mai inteleg ei, dar si prin ce momente au trecut acestia in aceasta saptamana! Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05.10.2012, de la ora 11:50: Virgil a fost deranjat de formarea taberelor in Casa Baietilor. Razvan il acuza pe George de faptul ca baietii s-au separat.El spune ca George a venit cu o strategie de acasa,si anume sa-i enerveze pe baieti.Maricel si Razvan mai sustin ca George incearca sa-i manipuleze pe toti.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 octombrie 2012, de la ora 11:50

 1. andreea

  Cred ca Dragoselul se potriveste perfect cu Cordelia,falsi si mincinsi,plini de ei,se cred cei mai destepti.Se potrivesc perfect!

  Reply
 2. Miriam

  Intotdeauna am fost atenta la detalii si am vazut in em. de la pranz ceva ce nu am mai vazut si la alte editii,cum George fiind aproape de Dragos il tot atingea cu degetul pe mana,apoi in material am vazut imbratisarea lor gestul lui Dragos de a il tine de degete,mangaierea lui Dragos cand statea George cu capul pe picioarele lui,drace…ca te incurci cand vezi asa ceva!Ceva imi cam da cu rest aici,nu imi plac asemenea gesturi intre doi barbati maturi26 respectiv 31 de ani,apoi intrebarea lui vaida in legatura cu prietenia lui George cu Roby,acre tinem minte sau nu il mangaia la intrarea in casa pe Ionut si in cap si ii spunea povesti de adormit copiii;Alurea baietoasa chiar si atitudinea ei ii plac ,asa ca nu va mai faceti sperante ca el doreste feminitate:););)

  Reply
 3. dara

  Eu VREAU sa cred ca George este doar un baiat mai sensibil ,uneori sunt si eu atenta la detalii -nu mereu -si am observat cum se lipise el de mama-sa cind a venit in platou ,cum ii cauta afectiunea -iar Robert din cite imi aduc aminte face parte dintr-o fam mai numeroasa cu mai multi frati -e explicabil un gest de acest fel -ar fi GROTESC sa fie altceva -hai sa le acordam prezumtii de nevinovatie …deocamdata …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *