Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 septembrie 2014

Astazi 5 septembrie 2014 urmariti ultima emisiune a sezonului 3, iar de maine incepe un nou sezon MPFM, sezonul 4. De la ora 12:00 vom afla ce parere au fosti finalisti de la sezonul 1 si 2 despre finalistii sezonului 3, dar si cum a decurs intalnirea finalistilor cu sustinatorii.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Azi vom urmarii ultima emisiune din sezonul 3 si asteptam cu nerabdare ziua de maine, cand casa Mireasa pentru fiul meu isi va deschide portile pentu un nou sezon. In prima parte a emisiunii de azi vom afla parerea fostilor finalizsti de la primele 2 sezone despre actualii finalisti. Totodata vom avea ocazia sa vedem cum au decurs intalnirile finalistilor cu fanii lor.

Alexandra si Dragos Badicioiu, concurenti in primul sezon Mpfm afirma ca nu se regasesc in nici unu dintre cuplurile din casa si considera ca au fost mult mai linistiti decat ei, insa asta nu inseamana ce actualii finalisti nu se iubesc. Din cele 4 cupluri ajunse in finala Mireasa pentru fiul meu, ei cred ca pe primul loc s-ar situa Cristina si Andrei. Ei sunt de parere ca Laur si Oana nu vor avea un viitor impreuna.

Lorena si George, castigatorii sezonul 2 Mireasa pentru fiul meu, au vrut sa le ureze si ei casa de piatra si toate cele bune proaspetilor insuratei. Ca si Alexandra si Dragos, nici ei nu se regasesc poveste in cuplurile noilor concurenti. Lorena isi doreste ca toate cuplurile sa ramana impreuna si afirma ca si despre ei s-a vorbit ca s-au despartit, insa au fost doar vorbe in vant.

In timp ce se pregateau pentru Marea Finala, Oana si Constantina au avut avut contradictii pe tema acceoriilor de nunta. Fostul concurent Sorin sustine ca Andrei a fost singurul prieten adevarat care l-a facut in concurs si ca il considera pe acesta ca pe un frate.

Mama lui Laur este deranjata de afirmatiile parintilor Oanei si face niste afirmatii care nu le-au picat bine celor 2 concurenti. Dupa Finala Mireasa pentru fiu meu, parintii lui Laur si Oana nu am s-au mai intalnit si nici nu am mai vorbit.

Laur este de parere ca cei din staff vor sa faca materiale numai despre porblemele lor si sustine ca si ceilalti parinti au avut discutii depre copii lor dar nu intelege de ce acele materiale nu se difuzeaza.

Grigore si Mariana si-au dat intalnire cu sustinatorii azi la ora 19:00 in parcul Charles de Gaulle.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *