Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 august 2012, de la ora 12:10

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 06.08.2012, de la ora 12:10:
Astazi, de la ora 12:05, urmariti planurile, strategiile si reactiile concurentilor dupa ce au aflat ca pe data de 25 august va avea loc Marea Finala a acestui sezon!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.


Ce parere aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 06 august 2012, de la ora 12:10 ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

20 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 august 2012, de la ora 12:10

 1. NICOLAE

  PENTRU TOTI ABSOLUT TOATE LUMEA !! LUME …. LUME !!
  Indirect a fost elucidat cazul EDINA – Dragos. Nu s-a intamplat nimic intre cei doi de aceasta natura ,dezbatuta spre final in emisiune.
  Pai mai poti rade cu gura pana la urechi cand auzi din partea fostului partener ,de ce si-ar dori el.
  Mai sa vezi !! „Sa stiti ca ea a vrut si el nu” ….Acesta era motivul pentru care a venit mama Edinei in emisiune sa faca marea dezvaluire ????!! GLUMESC !! din nou .

  Reply
 2. daria

  Dragos ne-ai dezvaluit inca putin din caracterul tau de doi bani.Noi te-am intuit bine de la inceput ,doar naiva de Alezandra nu pricepe. Monicai i-a dat papucii dupa patru ani n-ai auzit? Si ce imaculat se dadea maidanezul si cu cat tupeu analiza casatoria lui Adrian,el stand de la 19 ani in concubinaj? Dupa cele spuse astazi de tatuat , Alexandra mai poti fi sigura ca te iubeste?

  Reply
 3. doina

  Marioara esti o femeie deosebita si stiu ca te-au durut cuvintele celor doi. Iarta-i ca nu stiu ce vorbesc.

  Reply
 4. mara

  Gabriela nu-ti pica gura daca -i cereai scuze Marioarei.Atata ura ai in tine si nu spune ca de la atitudinea lui Adrian,pentru ca tu ii urasti pe toti. Te-a intrebat moderatoarea daca-ti pasa de cineva din casa si n-ai dat nici un raspuns.

  Reply
 5. Malvina

  D-na prezentatoare nu te mai ofensa..asta e adevarul, are toate motivele adrian sa fie revoltat, dragos si gabriela au dovedit cel mai bine cat de lasi sunt, atat acolo unde nu ar trebui, urat sa patezi memoria unei fete care numai este printre noi..ce ati rezolvat gabriela????????
  cine va votat mama ssaptamanii are sufletu otravit la fel ca si al dv. Felicitari D-na Marioara, ati dat dovada de mult simt, educatie si respect.bv.

  Reply
 6. adi

  dragose abia vai scapat de de furtuna creata de tine spunand cu mama ta ca o duci pe alexa ta dama de companie si acum te-ai bagat an alta dilema cu sexul 80 la suta ba ce fraier ba daca taceai era bine pt tine si alexandra ta eee Alexandra ce zici acu nu mai ai tupeu sa replici lui adrian dupa cele afirmate de Dragosel BA FRAIERILOR VOI DATI SATISFACTII si subiecte de discutii altora si apoi va victimizati nu ADRIAN si mama sa gandeste bine ce va zice acum tatal tau va da verdictul final sigur diplomata fara antelepciune ce esti

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *