Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 august 2014

Ce au in comun Raymond si Grigore? Ce s-a intamplat imediat dupa finala de sambata? Ce afirmatii ale lui Raymond au deranjat-o pe Constantina? Ce discutii au mai fost duminica la Radio MPFM? Aflati azi incepand cu ora 11:10. Mai este putin pana in Marea Finala, iar tensiunile dintre concurenti cresc vertiginos. Aflati, de la ora 14:00, ce concurenti au intrat in conflict, dar si ce cupluri sufera la capitolul iubire.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Duminica, Andrei si Alin au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Mai multi sustinatori l-au intrebat pe Alin care este motivul pentru care el si Gina isi doresc sa mai ramana in competitie. Alin a recunoscut ca banii sunt singurul motiv, pentru care vrea sa ajunga pana in Marea Finala. Raymond este de parere ca iubita lui, Constantina, este singura vinovata pentru criticile venite de la cei de acasa. Constantina s-a straduit sa-l invete pe Raymond sa danseze. Laur nu suporta criticile venite din partea iubitei lui, Oana.

Raymond a spus ca nu mai rezista in competitie. Prezenta unei enciclopedii in Casa a provocat un conflict intre Andrei si Grigore. Andrei: „Grigore are partea lui de rautate, dar nimeni nu este perfect!” Mariana se teme ca va fi eliminata cu o saptamana de Marea Finala. Laur este de parere ca Oana a transmis un mesaj secret prietenei sale, Laura. Andrei si Cristina si-au facut planuri de viitor. Gina i-a marturisit Oanei ca isi doreste sa ajunga pana in Marea Finala. Nemultumirile din relatia Oanei cu Laur continua in fiecare zi. Oana se simte umilita de gesturile lui Laur. Doamna Daniela i-a mustrat pe Oana si Laur ca lasa vasele nespalate in chiuveta, dar ulterior a aflat ca erau ale Cristinei si ale lui Andrei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *