Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 decembrie 2013

In emisiunea de azi, 6 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce cadouri au primit concurentii? Ce mesaje au primit ei din partea celor dragi? Ce divergente au mai aparut intre bunica si Diana?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei, reproșuri la adresa lui Sorin din cauza unei glume deplasate. Cu toții știm că Andrei și Sorin sunt prieteni foarte buni, iar faptul că acesta a părăsit competiția nu îi împiedică să-și continue relația. La scurt timp după ce a ieșit din Casă, cei doi s-au revăzut astăzi în platoul emisiunii. Andrei a profitat de această ocazie și i-a reproșat lui Sorin o glumă pe care ar fi făcut-o bărbatul la adresa Oanei.

Mariana, incendiar de sexy pentru Grigore. S-a costumat în cadână! Mariana, surpriză inedită pentru Grigore. Pentru că au sărbătorit două luni de relație, concurenta s-a costumat în cadână și și-a surprins partenerul. Aceasta a purtat un costum sexy, ce îi evidenția trupul și s-a unduit pe ritmuri orientale.

La finalul săptămânii trecute, foşti concurenţi din ediţiile anterioare, vizită surpriză. La finalul săptămânii trecute, la împlinirea a 20 de ani de la înființarea Antenei 1, mai mulți concurenți ai ediților trecute au pășit în Casă. Cu acest prilej, persoanele aflate în competiție i-au ”descusut”, încercând să afle câteva ”secrete”, pentru a rezista.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *