Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 februarie 2014

Tensiunile acumulate in ultima vreme in Casa „Mireasa pentru fiul meu” atrag dupa ele proteste! Aflati cine a ales sa protesteze si din ce motiv, dar si ce temeri au concurentii in privinta unor eventuali noi competitori, astazi, de la ora 12:00! Conflictele devin „spumoase” in Casa MPFM! Descoperiti motivele pentru care unii concurenti au facut spume la propriu, iar altii, la figurat, in urma celor mai recente scandaluri, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Desi spuneau ca se iubesc si vor sa ramana impreuna pentru tot restul vietii, Traian si Corina se pare ca nu au rezistat in fasa unei ”lovituri”. La scurt timp dupa ce Oana a spus ca partenera acestuia este foarte usor abordabila, Traian a fost afectat de afirmasiile fetei. El a criticat gestul ei de a face schimb de numerele de telefon, dar si decizia de a merge cu un strain in masina. Ba mai mult, el i-a spus ca nu mai este interesat de ea, ca nu stie ce sa mai creada si, in plus, ii este teama ca este materialista.

Recent, Grigore si-a celebrat ziua de nastere, insa momentul in care trebuia sa petreaca alaturi de ceilalsi concurensi s-a transformat intr-un scandal urias. Pe de-o parte, unele dintre persoane s-au suparat pentru ca Daniela si Marianita ar fi ascuns mai multe sticle cu suc, desi erau la buget comun, iar, altele au fost deranjate ca nu au primit tort.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *