Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce neintelegeri au fost intre Alin, Luminita si Andreea, ce a determinat-o pe Andreea sa nu le mai ofere dreptul ei de protectie lui Dragos sau lui Florin, ce secrete au Andreea si Cornelia, dar si in ce relatii erau Cornelia si Dragos inainte si dupa Gala Saptamanii trecute!Astazi, de la ora 14:00, aflati ce discutii a avut familia Corneliei cu Dragos intr-o pauza de publicitate de la Gala, ce observatii i-a facut Dragos Stefanei, ce au avut sa isi reproseze Emilia si Cristina una alteia inainte si dupa Gala Saptamanii, dar si ce disputa s-a iscat intre Lorena, Florentina si Maricel!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6.02.2013, ora 11:50 si 14:00:Andreea a fost deranjata ca Luminita a nominalizat-o pe Stefania, iar ea se astepta ca sa o numeasca pe Florentina. Alin a criticat-o pe Cristina ca vrea sa fie nominalizata dar nu e convinsa ca vrea sa plece din casa. El a declarat: „Cristina spune ca vrea sa plece din competitie, desi stie ca publicul nu doreste sa o elimine.”

In aceasta discutie a intervenit si d-na Emilia care a tinut sa preciseze:”Lui Alin si prietenei lui le este teama ca fiul meu si nora vor primi mai multe voturi decat ei.”

Dupa ce la Finala Andreea nu a dorit sa foloseasca dreptul ei de protectie pentru Dragos sau Florin s-au creat diverse discutii.
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

29 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 februarie

 1. Miriam

  Hai ca mai scriu repede sa nu moara „asta”Vad ca la scoala nu prea mai dati,se vede ca nu mai avem nici director nici diriga;Mai nou lipseste singurul elev silitor, al nostru coleg,are multe de recuperat.Emisiunea a luat-o rau in jos,dar ra;Eu tot mai cred ca aceste doua „clupuri”au fost despartite de regizorul de platou,prea „se rade”maricelu iar ceilalti doi C&D se joaca cu noi ca pisica cu soarecele;Uite ce a ajuns acest show,nu ajung minutele interminabile cu pub. dar mai nou face si vaida reclama la tot felul de articole,sunt flamanzi rau de bani cred ca nici acum nu si-au platit premiile datorate(sa nu uitam cum le striga mama lui Imre dupa maruntisul ptr. prestatia ei”Scriu repede si poate fara sens(ca de obicei ar zice unii)numai sa nu se stinga jaful.pwp May___asteapta marfa noua sa il cupleze pe Razvanelu,ma tem sa nu o faca de oaie rau de tot,eu inca nu ii gasesc nimic,decat usor de iritat si ca ii lipseste acel vinoincoa.Nu stie sa poarta o discutie mai elevata,in bar la P. BV i se dezlegase putin limba,era in mediul lui.Oricare in cei din casa ar fi fost AICI,pote urcam,dar cum nu ii plac pe niciunul,nu avea rost;

  Reply
 2. Adriana

  Acum se intelege motivul real pentru care o vrea Maricel cu atata inversunare pe Lorena..la cat e de frumoasa ar face bani grei de pe urma ei..halal emisiune..din ce in ce mai penibila..vi sa-ti gasesti un iubit si ajungi pe mana proxenetilor..ma bucur ca si-a dat seama din timp ce persoana are langa ea..pacat ca multe fete din ziua de azi sunt orbite de dragoste si ajung sa regrete toata viata acest lucru..Lorena fi tare..

  Reply
 3. Miriam

  Eu cred ca cel orbit a fost maricel,in prostia lui chiar a crezut ca este iubit de o femeie ca Morena,comparativ cu fosta;Despre ce fac neamurile afara,NU e pr. lui vaida ,e un subiect atat de sensibil,chiar ar trebuii sa fie mai atenta la ce declara pe sticla;Chiar si pe buni nu o inteleg cum sare dintr-o barca in alta,sa zicem ca nu o duce mintea decat mirosul banului;Daca EI cred ca e bine sa iti prinzi mintea cu unul ca maricel pr. lor numai ca vor iesii f.sifonati din asta;Au cam fost in toate barcile ei doi acum se victimizeaza,Florin il vrea la 100m pe maricel,in cazul asta trebuie sa plece unul din ei;la intrarea in casa Morena facea tot felul de exchibitii,apoi indragosteala nebuna+gelozia exagerata,ACUM scarba fata de toti si toate(coco a citit-o de mult)In faza de acum v-a mai sta pana intra marfa noua si iar incep miscarile ei lascive iar indragosteala nebuna si tot asa pana la finalul competitiei ,mai presara ceva fire de par si mutrita aceea nevinovta,partea proasta ca cei din casa s-au prins de jocul ei;Bunica si Morena stiu cel mai bine unde sunt,ce urmaresc,dar vin tare din urma cei 2A si incep clinciurile;Hei copii!!!!cand 2 se bat,al treilea castiga….

  Reply
 4. Miriam

  ASA ESTE…am prins faza de un minut cand Morena nu era fardata si nici pe plaforme,nu mai zic ce hainute decoltate de vamputa,pe care le imbraca,poleita tare pe dinafara;Parerea si a mea ca nu trebuia sa spuna ca a invatat „multe” de la fetite;ATAT

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *