Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 ianuarie 2014

De curand, concurentii au stat fata in fata cu viitorul. Aflati cine va face casa buna cu cine, ce compatibilitati exista intre concurenti, ce le rezerva viitorul, dar si ce noi dispute au mai aparut in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 12:00! Conflictele se tin lant in Casa „Mireasa pentru fiul meu”. In timp ce unii cauta sa ingroape securea razboiului, altii toarna gaz pe foc si intretin flacara scandalurilor. Descoperiti despre cine este vorba astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Saptamana incepe in forta pentru concurentii MPFM. Acestia au fost vizitati de psihologul Camelia Patrascanu. Specialistul le-a oferit sfaturi si recomandari, pentru ca relatiile dintre ei sa evolueze cat mai bine, dupa ce a discutat cu ei, incercand sa-i cunoasca si sa afle care sunt obiectivele lor.

Traian si iubita lui au fost primii din casa ce au primit recomandari din partea psihologului. Pentru ca familia Corinei nu este de acord cu relația cu Traian, aceasta se afla, oarecum, intre „ciocan si nicovala”. Din acest motiv, Camelia i-a sfatuit sa fie mai atenti la nevoile lor si sa invete sa negocieze, pentru a evita micile discutii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *