Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 iunie 2014

Consumul excesiv de dulciuri dauneaza grav sanatatii cuplului! Descoperiti care a fost cauza ultimului conflict dintre Oana si Laur, dar si cine este cu gandul la vacanta, astazi, de la ora 12:00! Unii isi traiesc povestea de dragoste, in timp ce altii intra in conflicte! Descoperiti ce surpriza aniversara i-a pregatit Laura lui Viorel, care a fost marul discordiei in ultimul conflict dintre Cristina si Andrei, dar si cine are un admirator secret, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laura este speriat de noua dieta cu dulciuri aplicata de Oana. Oana si Laur au avut parte de o confruntare lingvistica pornita de la pluralul de la “piept de pui”. Miercuri, psihologul Ioana Tanase a stat de vorba cu Alin, despre probleme lui din competitie. Grigore a fost cuprins de febra dragostei pentru Mariana.

Viorel a avut parte de un cadou special de ziua lui: Laura i-a pregatit o cina romantica. Calculul bugetului de cumparaturi a iscat o cearta aprinsa intre Laura si Alin. Laur a primit un cadou misterios: un trandafir alb de la Florina, fosta concurenta si iubita a lui. Oana si Laur si-au impartasit secrete fara lavaliera. Cei doi au vobit despre posibilitatea de a face nunta in Marea Finala. Andrei si Cristina au fost prinsi intre ciocan si nicovala, din cauza neintelegerilor din familia lor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *