Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 mai 2014

In timp ce unii se distreaza, altii se enerveaza! Descoperiti cum au mai petrecut concurentii la mare, cu cine s-au intalnit acestia si ce sfaturi au primit, dar si care a fost motivul ultimului conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 12:00! Conflictele se dezlantuie in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Oana si Viorel si care a fost marul discordiei dintre cei doi, dar si cum s-au distrat concurentii in week-end la mare, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Gala de sambata a fost una exploziva, intrucat concurentii au dezbatut subiecte incitante, iar Raymond si Alin au decis sa incheie relatia de prietenie. In timp ce Raymond a hotarat sa nu mai vorbeasca cu Alin in urma neintelegerilor aparute intre ei, concurentul s-a aratat dezamagit de spusele iubitului Contantinei. El a fost deranjat de faptul ca Raymond a afirmat ca isi doreste sa nu mai intalneasca oameni precum Alin.

Zilele trecute, concurentii au avut parte de o escapada la mare, iar Raymond a fost extrem de fericit, deoarece a avut ocazia sa se intalneasca cu parintii sai, care i-au oferit numeroase sfaturi. Ei au fost alaturi de Raymond si Constantina, carora le-a cerut sa fie intelegatori unul cu celalalt si sa-si vada de treburile lor. De asemenea, tatal concurentului i-a transmis Corinei sa stea linistita pentru ca Traian o iubeste si nu este plecat din tara.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *