Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 martie 2014

Ploaie de imbaratisari, tachinari si gesturi tandre intre doi dintre concurenti! Se leaga, oare, o idila? Descoperiti cine sunt protagonistii, dar si ce furtuna s-a starnit, de curand, intre concurenti si care a fost motivul, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii se „cupleaza”, altii intampina probleme in cuplu! Aflati care a fost motivul ultimului scandal iscat intr-unul dintre cupluri, dar si cum s-a lasat cucerita una dintre concurente si de catre cine, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Au petrecut cateva zile la munte, in Poiana Brasov, dar au fost suficiente pentru a scapa de monotonia din casa. Timp de cateva zile acestia au uitat de scandaluri si s-au distrat la maximum.

Zilele trecute, Laur, Bogdan si Viorel au purtat o discutie, in cadrul caruia si-au impartasit parerile despre fetele singure din competitie. In timp ce Bogdan afirma ca a observat o apropiere intre Gina si Viorel, motiv pentru care a ales sa se indeparteze de ea, Laur este de parere ca s-a grabit in relatia cu Florina, ca trebuia sa mai astepte. De asemenea, toti sunt de parere ca Gina este foarte cuminte.

Vestea ca Oana si Viorel se plac si au decis sa formeze un cuplu nu i-a picat prea bine Ginei, care a fost foarte afectata de hotararea celor doi. Pentru prima data in competitie, Gina parea sa iubeasca si era interesata de un baiat. Cand credea ca soarele a rasarit pe strada ei, tanăra a fost tradata. Pe langa faptul ca Viorel i-a fost suflat, aceasta a fost dezamagita de faptul ca si-a pierdut prietena.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *