Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati care au fost reactiile Stelianei in urma nominalizarilor facute? Care sunt impresiile lui George despre fete si competitie? Ce propunere i-a facut George Lorenei si cum a reactionat aceasta? Ce si-au mai reprosat Cornelia si Dragos? Ce au avut de spus Maria si Luminita despre disputele dintre Cornelia si Dragos? Astazi, de la ora 14:00, aflati ce neintelegeri au fost intre Cristina si Cosmin, ce impresii au mai schimbat Steliana si Dragos, ce disputa s-a iscat Andreea si Alin incat au vrut sa puna punct relatiei lor, cine l-a suparat pe Florin, dar si ce reprosuri i-a facut Iuliana lui Florin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6.03.2013, ora 12:00 si ora 14:00:Dupa nominalizarile facute, Steliana a plans din cauza atitudinii pe care o are Narcisa fata de ea. S-au mai dat cateva imagini in care George le-a impartasit baietilor impresii din experienta lui de viata. El le-a explicat acestora care sunt avantajele participarii la aceasta emisiune.

In partea a doua bunica a firmat ca ea considera ca Dragos exagereaza in privinta credintei, ignorand celelalte asptecte importante din viata lui. Steliana s-a suparat si ea pe Cornelia pentru ca aceasta a spus la gala ca il place pe Dragos.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *