Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 aflati care au fost reactiile Stelianei in urma nominalizarilor facute? Care sunt impresiile lui George despre fete si competitie? Ce propunere i-a facut George Lorenei si cum a reactionat aceasta? Ce si-au mai reprosat Cornelia si Dragos? Ce au avut de spus Maria si Luminita despre disputele dintre Cornelia si Dragos? Astazi, de la ora 14:00, aflati ce neintelegeri au fost intre Cristina si Cosmin, ce impresii au mai schimbat Steliana si Dragos, ce disputa s-a iscat Andreea si Alin incat au vrut sa puna punct relatiei lor, cine l-a suparat pe Florin, dar si ce reprosuri i-a facut Iuliana lui Florin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6.03.2013, ora 12:00 si ora 14:00:Dupa nominalizarile facute, Steliana a plans din cauza atitudinii pe care o are Narcisa fata de ea. S-au mai dat cateva imagini in care George le-a impartasit baietilor impresii din experienta lui de viata. El le-a explicat acestora care sunt avantajele participarii la aceasta emisiune.

In partea a doua bunica a firmat ca ea considera ca Dragos exagereaza in privinta credintei, ignorand celelalte asptecte importante din viata lui. Steliana s-a suparat si ea pe Cornelia pentru ca aceasta a spus la gala ca il place pe Dragos.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

24 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 martie

  1. Miriam

    IOANA_____de ce vi asa rar si comentezi suncint,din acelasi motiv ca mine?Chiar asa de mult am gresit noi urmarind acest show care pe bune ,ce a fost si ce a ajuns;Vorbarie goala,multa reclama si pub.Ce vor sa credem ca cei mai votati sunt acesti doi copii respectiv Alin,un pusti cacacios ,care mananca doar si doarme + ca e ciuca bataii fitilinei,isi descarca toti dracii si pe el dar si pe maica-sa;Astia 2 tac si inghit,se tarasc cumva inca 4 luni ;Daca toata lumea spune ca morena este buna la suflet,nu e adevarat,dar nu asta e problema,toate pitipoancele sunt bune la suflet,darnice,dau si in stanga si in dreapta;Cred ca e mult mai prefacuta decat Narcisa,ea poate are o atractie fizica fata de Victor,dar ASTA nu il placea pe maricel,s-a folosit numai de el;Eu tot mai cred ca il place pe Dragos,chiar de afara;George, e si asta un pui de lele,merge pe burta ,dar in curand isi da arama pe fata;smecheras;Caraghios cu acel acccent de la cucuietii din deal;D Marioara nu vorbea asa stricat ca el;pwp

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *