Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, miercuri 6 noiembrie 2013, de la ora 12:00, vom afla ce dezbateri legate de neintelegerile exitente intre Claudia si Sorin au mai avut loc? Ce spune Cristina despre o eventuala relatiei intre Gabi si Denisa? De la ora 14:00, vom afla ce reactii au avut concurentii in urma voturilor mamelor pentru scenete? Care este relatia actuala intre Edit si George? Care este povestea de viata a Corinei? Ce detaliu a emotionat-o pe Iuliana?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Sorin: ”Claudia ca este atrasă de Andrei!” Numeroase neînțelegeri au apărut între concurenți după scenetele de Halloween. De atunci, Sorin este foarte suparat pe Claudia, după ce aceasta i-ar fi spus să-și schimbe accentul. Ba mai mult, susține ca fata este atrasă de Andrei, ceea ce îl nemulțumește foarte mult. La randul ei, Claudia a mărturisit că nu este adevărat, că între ea și Andrei nu este nimic.

Robert: ”Diana a avut un comportament nepotrvit față de mine”. Discuții aprinse în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, după ce Robert a dezvăluit că Diana ar fi făcut anumite gesturi nepotrvite față de el. Concurenții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unele fete au aparat-o pe Diana, spunând că nu a facut nimic, că atunci când gesticula ținând în mână un băț era chiar amuzantă, altele o condamnă, considerând că nu s-a purtat la fel cu toate persoanele din casă. La rândul ei, Diana este supărată pe Robert, pentru că ar fi jignit-o, spunându-i ”proastă”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *