Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 aprilie 2014

In timp ce unii se distreaza, altii intra in conflicte! Descoperiti ce nemultumiri au avut o parte dintre concurenti si din ce motiv, dar si ce planuri de viitor au Oana si Viorel, astazi, de la ora 12:00! Una dintre prieteniile din competitie, zguduita din temelii! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze doi dintre concurenti si care au fost motivele polemicilor dintre acestia, dar si ce neintelegeri s-au iscat intre Andrei si Cristina si care a fost sursa acestora, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Au decis sa formeze un cuplu in urma cu aproape o luna de zile, iar lucrurile par sa functioneze relativ intre cei doi. Viorel si Oana au o relatie tumultuoasa, motiv pentru care azi se cearta, azi se impaca. Totusi, ultimele imagini cu cei doi ii arata in ipostaze emotionante. Cei doi se harjonesc precum doi adolescenti. Viorel si Oana traiesc o poveste de dragoste cu nabadai. Sunt impreuna de putin timp, spun ca se iubesc, dar certurile sunt zilnice. Recent, acestia au avut o discutie aprinsa, in timpul carora si-au reprosat mai multe lucruri, printre care faptul ca Oana se implica in scandaluri. Daca baiatul spune ca de fiecare data i-a luat apararea, concurenta este nemultumita pentru ca ii reproseaza tot timpul ce face pentru ea. Desi Viorel a incercat sa atenueze conflictul cu ajutorul unui sarut patimas, Oana a afirmat ca „Oficial, relatia lor nu mai exista!”, iar concurentul i-a replicat „Oficial, esti proasta!”.

Ziua de astazi nu a fost prea fericita pentru Viorel si Oana. In urma discutiilor pe care le-au purtat, acestia au decis sa-si spuna adio. La scurt timp dupa ce a sarutat-o pasional, din cauza certurilor frecvente, acestia au hotarat sa se desparta, cel putin pentru o scurta perioada de timp.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *