Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 februarie 2014

Scandal de proportii intr-unul dintre cupluri! Cuplul Ray – Constantina trec prin momente mai dificile. Vor lasa cei doi orgoliile? Descoperiti ce reprosuri si-au adus protagonistii si de unde a pornit situatia conflictuala, astazi, de la ora 12:00! De curand, concurentii au avut parte de o vizita inopinanta! Aflati cine le-a facut aceasta vizita-surpriza, dar si din ce motive Constantina face „spume”, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 februarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Disputele dintre concurenti continua. Mai multi dintre ei au fost foarte deranjati de gestul Danielei si al Marianitei de a ascunde sticlele cu suc. In timp ce Grigore a criticat intens faptul ca au luat acele produse pentru a le consuma separat, Marianita si-a explicat gestul spunand ca ea nu bea sucuri, ca a vrut doar sa le puna in dulap. De asemenea, Daniela i-a luat apararea fetei, spunand ca una dintre sticle a fost consumata a doua zi.

Dupa ce Oana a dezvaluit ca a venit la emisiune impreuna cu un barbat necunoscut, ce fusese abordat de Corina, fata se teme ca i-a fost afectata imaginea. Intr-o discutie purtata cu Cristina, fata a marturisit ca tot ce a spus Oana despre ea i-a distrus imaginea si ba mai mult, sustine ca ar avea un scop precis. Mai exact, Corina crede ca Oana a dezvaluit tot ceea ce stia despre ea ca sa o desparta de Traian, cu care ar dori sa formeze un cuplu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *