Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati in ce relatii au fost Cornelia si Dragos imediat dupa Gala Saptamanii, ce impresii a schimbat Stefania cu Dragos si cu Maricel, dar si cum a fost la petrecerea data in cinstea lui Razvan!Incepand cu ora 14:00, aflati care au fost nemultumirile mamelor la adresa fetelor, ce disputa s-a iscat intre Cristina si Andreea, ce si-au reprosat Lorena si Cornelia una alteia, ce au discutat Stefania si Cristina despre Emilia, dar si care au fost reactiile unor concurenti in urma dezvaluirilor facute de Stefania la Gala Saptamanii!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Maricel a sfatuit-o pe Cornelia sa ii mai acorde o sansa lui Dragos in relatia pe care ei au avut-o. Ea a afirmat ca nu poate accepta ca el sa se indoiasca de sentimentele pe care ea i le poarta.

Tot astazi, Stefania a recunoscut ca a fost indragostita de George. Florin:”Stefania si Maricel incep sa isi dea arama pe fata.” Maricel la randul sau spune ca nu sta in preajma acesteia pentru a o face geloasa pe fosta lui prietena.

In emisiunea de dupa-amiza, bunica a spus si ea despre cea cu care nepotul ei dorea sa formeze un cuplu ca nu credea ca aceasta este atat de obraznica.

Cristina i-a cerut Andreei sa nu isi mute porcusorul de Guineea langa patul ei. Din acest motiv discutiile s-au extins.Alin:”Emilia este suparata ca nu a mai fost desemnata Mama Saptamanii.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *