Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 ianuarie 2014

Bun e vinul ghiurghiuliu, cand il bei …noaptea tarziu! Descoperiti cine a perturbat somnul dulce al concurentelor, in miez de noapte, si ce urmari a avut acest fapt, astazi, de la ora 12:00! Furtuna in Paradis! Descoperiti ce noi conflicte au aparut intre Raymond si Constantina si cine este marul discordiei dintre cei doi, astazi, de la ora 14:00! Prima Gala a acestui an va fi si ultima pentru unul dintre concurenti! In timp ce unii se imbogatesc, altii ajung la capatul drumului! Cine va continua aventura si pentru cine se va sfarsi competitia? Descoperiti in aceasta seara, intr-o Gala absolut palpitanta, de la ora 20:30!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 ianuarie 2014, ora 12:00, 14:00 si gala de la 20:30 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Noul an aduce in casa noi dezvaluiri. Gina a recunoscut oficial ca are sentimente pentru un barbat din competitie. Cine este concurentul pe care a pus ochii fata? Ei bine, ea a marturisit ca ii place Alin, insa nu are suficienta incredere in ea ca sa incerce sa cladeasca o relatie.

Chiar si la inceput de an, discutiile din Casa nu contenesc sa se opreasca. Oana si Gina au fost deranjate de reprosurile facute de Maria la adresa lor. Dupa ce Maria s-a aratat nemultumita de faptul ca fetele au facut galagie si nu au adormit devreme, aceasta afirmatie a starnit indignarea fetelor. De partea Mariei a fost si Virginia, care a afirmat ca Oana are o influenta negativa asupra Ginei!

Denisa a parasit competitia!
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *