Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 iulie 2014

Descoperiti, de la ora 12:00, care au fost cauzele tensiunilor dintr-un cuplu ce a tinut capul de afis in ultima vreme, dar si pregatirile facute de cei patru concurenti inainte de plecarea lor in vacanta? Ieri dimineata, cei patru concurenti (Raymond-Constantina si Laura-Viorel) au plecat in vacanta la Bodrum, in Turcia. Doamna Aurica a marturisit ca isi doreste sa ramana in competitie macar pana in luna august, pentru a putea pleca acasa cu cei 10.000 lei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Andrei a spus ca nu crede in relatia dintre Laura si Viorel. Mai mult decat atat, Andrei este de parere ca apropierea lui Viorel de Raymond este doar cu scopul de a ramane in competitie. Cei patru concurenti castigatori ai vacantei in Turcia au ajuns cu bine la Bodrum. Ei au intrat in legatura telefonica cu cei ramasi in emisiune si au povestit cum au calatorit si cum este in vacanta.

Odata cu plecarea lui Viorel si a Laurei la Bodrum, doamna Aurica a marturisit ca se simte foarte singura in competitie, iar persoana care i-a fost mai aproape este Mariana. Doamna Aurica se simte incoltita din toate partile, de catre cei ramasi in casa. Desi, Viorel a rugat-o pe mama lui sa nu vorbeasca atat timp cat ei vor fi in vacanta in Turcia, doamna Aurica este solicitata sa spuna tot ce simte si sa vorbeasca despre tot ce o nemultumeste. Laura, Viorel, Raymond si Constantina au intrat din nou in direct de la Bodrum cu cei din casa. Laura este de parere ca cei din casa vor profita de faptul ca ei sunt plecati, pentru a-i manipula pe telespectatori sa voteze impotriva lor.

Laura si Andrei s-au acuzat reciproc de strategii in vederea castigarii sprijinului sustinatorilor. Laura si Viorel au fost acuzati de mai multi concurenti ca s-au apropiat de Raymond pentru a beneficia de sustinatorii lui si ai Constantinei. Alin a vrut sa desluseasca adevarul despre apropierea dintre Raymond si Viorel. Alin a spus ca Laura a marturisit inca de la intrarea ei in competitie, ca a facut parte din grupul Amazoanele si spartanii, iar o sustinatoare importanta a lui Raymond si a Constantinei a spus ca sustinatorii cuplului Raymond-Constantina nu au suportat-o pe Laura. La sugestia sustinatorilor lor, Laura si Viorel s-au apropiat recent de Constantina si Raymond, cu scopul de a castiga spirjin si sustinere.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *