Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 mai 2014

Aniversare cu „cantec” pentru unul dintre concurenti! Descoperiti cum si-a inceput ziua aniversara unul dintre concurenti, dar si care a fost marul discordiei in ultimul conflict de proportii dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii se distreaza, altii intra in conflicte! Descoperiti cum au petrecut concurentii ultima zi la mare, dar si care a fost scanteia care a aprins un conflict intre Andrei si Raymond, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. S-a spus ca-l place pe Laur, insa Oana si-a surprins sustinatorii formand un cuplu cu Viorel, insa relatia lor nu a functionat, astfel ca au decis sa-si spuna adio. Totusi concurenta continua sa interactioneze atat cu Viorel, cat si cu Laur. Pentru ca au existat „guri” care au spus ca „joaca” la doua capete, Oana a tinut sa lamureasca lucrurile. Ea a marturisit ca nu stie daca va forma un cuplu cu Laur, in cazul in care va intra in casa, ca exista posibilitatea sa-i acorde o sansa ori sa fie deranjata de anumite lucruri si sa nu o faca.

A sustinut cu tarie ca o iubeste, insa atunci cand a cedat nervos, Traian a abandonat competitia, spre disperarea concurentei. Sambata, inainte de plecarea la mare, Corina a fost foarte agitate intrucat a asteptat cu nerabdare un mesaj din partea iubitului ei, un mesaj ce a intarziat sa apara. Decizia lui Traian de a pleca din concurs a „ucis-o” pe Corina, care la aproape doua saptamani de la momentul tragic, este tot mai disperata sa fie alaturi de iubitul ei. Exasperata de dorul lui, fata a fost la un pas sa sara gardul, deoarece nu poate rezista in competitie fara iubitul ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *