Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie 2014

Iubirea doare, uneori, la propriu! Descoperiti cum s-au „ranit” Raymond si Constantina, dar si ce reprosuri au avut sa isi faca Oana si Viorel si din ce motiv, astazi, de la ora 12:00! Excursie cu peripetii pentru unii dintre concurenti! Descoperiti care a fost marul discordiei intre partenerii a doua dintre cupluri si ce au avut acestia sa isi reproseze, dar si cine ravneste la inima unuia dintre concurenti, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In ultimele zile, Aurelian si Georgiana au petrecut mai mult timp impreuna, iar gesturile dintre ei au devenit din ce in ce mai evidente. Cei doi s-au alintat, s-au sarutat si, ba mai mult, au vorbit despre o eventuala casatorie.

In timp ce vechii concurenti se distrau la munte, ceilalti se intreceau in treburi gospodaresti. Acestia au facut curatenie in casa, insa in timp ce faceau ordine a izbucnit un mic scandal intre ei. In timp ce Laur dadea cu aspiratorul, Bogdan a vrut sa-si puna sa manance, fapt ce a starnit discutii intre ei.

Zilele trecute, concurentii au avut parte de un moment inedit. Psihologul Anca Boalca a venit in Casa si a petrecut cateva ore cu ei. Dupa ce le-a impartit martisoare, aceasta i-a provocat pe concurenti sa intepreteze mai multe roluri.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *