Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, joi 7 noiembrie 2013, de la ora 12:00, vom afla ce planuri si-au facut fetele referitoare la nominalizari cu putin timp inainte de Gala? Ce nemultumiri are Edit fata de George? In cea de a doua parte a emisiunii de azi, de la ora 14:00, aflam ce cadouri au mai primit concurentii din partea admiratorilor? Ce se intampla in relatia dintre Constantina si Raymond?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Sorin, vrăjitorul: Le-a ghicit băietilor în frunze şi in tălpi! Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” au mult timp liber la dispoziție,astfel că găsesc tot felul de activități pentru a trece timpul mai repede. De această dată, Sorin a intrat în pielea unei vrăjitoare și le-a ghicit băieților în frunze, dar și în tălpi. Primul vizat a fost Gabi: ”E interesată de tine, ar vrea să intre în casă, dar are o problemă…are doi copii”, i-a spus Sorin lui Gabi privind o viitoare parteneră.

Probleme în Paradis: Raymond, nemulțumit de atitudinea Constantinei. În ciuda faptului că păreau unul dintre cele mai solide cupluri din competiție și au mii de susținători, relația dintre Raymond și Constantina a început să scârțâie.

Barbatul este foarte supărat pe concurentă, deoarece spune că este nemulțumită de tot ceea ce face pentru relația lor.”I-am cerut să stăm în pat, să ne îmbrațisăm, să petrecem timp, dar i s-a părut ceva banal”, a spus Raymond dezamăgit.

La rândul ei, Constantina a mărturisit că simte o ușoară îndepărtare, însă ea si Raymond sunt încă împreună.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *