Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 septembrie 2012, de la ora 12:10

Incepand cu ora 12:10 veti fi in direct cu Casa Baietilor. Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 2, din 07.09.2012, de la ora 12:10:sursa: a1.ro
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

7 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 septembrie 2012, de la ora 12:10

 1. Dana B.

  Deocamdata, e buna relatia intre baieti.Florin e f.serios,e mai bine sa i-a usor unele glume pt ca va sta mult si bine cu ceilalti in casa.Il inteleg,poate ca viata grea si accidentul avut l-au facut sa vada viata astfel sau poate asa a fost el mereu.Nu judec pe nimeni,ne putem insela,singurul lucru bun pt ei ar fi toleranta si sa fie pozitivi.E bine ca restul se straduiesc sa fie bine si nu vor sa se repete situatia din sezonul trecut.Abia astept sa se vada cu fetele si ce o sa se intample dupa asta!Se putea mai multa atentie in selectia baietilor,dar sa speram ca fetele vor avea de unde alege.

  Reply
 2. rodiana

  Cred ca acest baiat Florin, va creia probleme mai tarziu.Nu zic ca este rau doar putin ciudat.Ceilalti imi plac,nu se poate spune mai mult dupa prima vedere, sa-i cunoastem mai bine.

  Reply
 3. carmen bia

  I MI PLACE MULT DE LILIANA E O SUPER SUAVA SI CREDULA ASA PARE SPER SA NU MA ANSEL!SI DMN EMILIA E BUNA PERSOANA PUPICI SCUMPELOR

  Reply
 4. Miriam

  DE ce credeti ca l-au acceptat pe Florin?Tocmai ca el are nevoie de un mediu prietenos dupa accident si ei preconizau ca acesta va fi gigi contra. Eu sfatuiesc pe cei din familia lui sa il ia acasa,acolo nu e un mediu in care el ar trebui sa se afle,clar ! E pacat mai fratilor sa aruncati un vitel in cusca cu lei..are doar 23 de ani iar Virgil in loc sa fie mediator, mai mult strica!nu imi place acest Virgil,nu vreau sa ajung sa imi fie mila de Florin.

  Reply
 5. D.M

  Se pare ca Florin va avea viata grea in casa. Oare o sa reziste stresului? Dragos din baiatul „pampalau” care parea la inceput este destul de promintator pentru fete.Imi plac baietii, dar vreau sa-l descopar pe Cosmin mai mult, care este deocamdata primul favorit. Baiat diplomat, nu se arunca cu capul inainte. Sta si mediteaza, dupa care alege. Mi se par de treaba si George cu Razvan. Se vad anii in plus fata de ceilalti. Virgil cred ca o sa fie printre primii eliminati. Fetele sunt prea tinere pentru el si posibil sa aiba si idei preconcepute referitoare la relatia lui de casatorie. Plus ca nu are mama in concurs. Desigur totul este doar ipotetic. S-ar putea fetele sa gaseasca in ei un colac de salvare in ceea ce priveste eliminarile. Si tiinand cont ca sunt mai putini baieti nu m-ar mira sa fie anumite relatii doar de fatada.

  Reply
 6. Cineva

  Du-te acasa Florine…e grav ca te-au acceptat..!Imi pare rau dar esti inca suferind,nu te juca cu sanatatea ta..!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *