Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 aprilie 2014

In timp ce unii isi sarbatoresc iubirea, altii intra in polemici! Descoperiti ce a avut sa isi reproseze unul dintre cupluri si care au fost motivele nemultumirii protagonistilor, dar si cum au sarbatorit Oana si Viorel prima luna de relatie, astazi, de la ora 12:00! Ori la bal, ori la …scandal! Descoperiti cum au sarbatorit Oana si Viorel prima luna de relatie, dar si ce au avut sa isi reproseze Andrei si Cristina si ce a constituit sursa nemultumirilor dintre cei doi, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Iuliana este nemultumita de modul in care se comporta Corina cu Traian! In schimb, concurentul este total indignat pentru ca fata nu-l intelege cand are framantari. De altfel, blonda a plans, s-a suparat si nu a reusit sa fie alaturi de Traian care spune clar si raspicat ca e extrem de geloasa. Viorel si Oana incearca sa isi faca planuri de nunta, dar viziunile lor cu privire la acest eveniment sunt diferite! Astfel, concurenta vrea ca ei sa se cunune la Bacau, iar el la Bucuresti. Asta, bineinteles, devine un subiect de discutie, iar tanarul considera ca partenera sa are un temperament dificil.

Cristina doreste sa isi cumpere un anumit produs de care are nevoie, dar Andrei considera ca nu ar trebui sa cheltuie bani din buget! Evident, cei doi dezbat pe aceasta tema, iar concurenta considera reactiile tanarului ca fiind exagerate. Andrei ii reproseaza lui Traian ca a nu venit sa discute cu el despre nemultumirile pe care le avea la adresa lui! Cei doi se invinovatesc reciproc pentru ruptura survenita intre ei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *