Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 august 2014

Marea Finala se apropie cu pasi repezi, dar nu toate cuplurile sunt convinse ca vor face pasul spre casatorie. Descoperiti motivele acestor ezitari, dar si alte subiecte incitante, astazi, de la ora 11:10 si 14:00. In prag de Marea Finala, Oana si-a dat cu parerea despre ceea ce s-ar putea intampla la sfarsitul competitiei. Sustinatorii lui Andrei l-au sfatuit pe acesta sa nu mai ceara sa fie votata Oana, ci doar el si Cristina. Mesajele primite de Andrei si Cristina i-au deranjat pe Oana si Laur. In urma celor anuntate ieri, si anume ca nu va face nunta in Marea Finala cu Raymond, Constantina a fost surpriza azi-noapte pe Antena Play plangand cu poza parintilor in brate.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 august 2014, ora 11:10 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In emisiunea de astazi, Constantina a plans din nou dupa citirea mesajului care spunea ca a fost surprinsa plangand azi-noapte. Constantina a spus ca ea isi doreste sa se casatoreasca cu Raymond, dar crede ca in afara competitie nu este singura ca ea si Raymond vor fi compatibili. Constantina a fost dezamagita de indecizia lui Raymond de a se casatori. Constantina: „De cateva saptamani am realizat ca relatia noastra nu merge asa cum ar trebui!” Odata cu apropierea Marii Finale, cuplurile sunt tot mai indecise in privinta casatoriei. Ultimul cuplu care a anuntat ca nu vor face nunta sunt Raymond si Constantina. Oana se teme ca Raymond si Constantina au facut o strategii cu sustinatorii pentru a castiga cat mai multe voturi in Marea Finala. Constantina a spus ca Oana este asteptata in afara competitie de fostul iubit, insa Oana a negat acest lucru.

Oana il banuieste pe Laur ca ar fi avut o aventura inainte de reintrarea in competitie. Gina se teme ca maine va parasi competitie. Alin si Andrei au avut un schimb dur de replici din cauza locurile pe care doreau sa le ocupe la un film dat in Casa Fetelor si a Mamelor. Dupa incidentul avut, Andrei si-a cerut iertare fata de Alin.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *