Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 februarie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 11:50, aflati ce nemultumiri a avut Cornelia la adresa Lorenei, ce reprosuri i-a facut Andreea lui Dragos, dar si cat de departe au ajuns divergentele dintre Florin si Maricel.Incepand cu ora 14:00, aflati pana unde au ajuns divergentele dintre Maricel si Florin, cine l-a suparat pe Dragos, ce au avut de spus Maria si anumiti concurenti despre dezvaluirile Stefaniei, dar si ce neintelegeri au fost intre fete legate de cumparaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8.02.2013, ora 11:50 si ora 14:00:Starea pe care o are Lorena dupa ce s-a despartit de catre prietenul sau se reflecta si in stilul sau vestimentar. Fostul sau prieten crede ca Florentina incearca sa o influenteze pe aceasta impotriva lui. Lorena: „Consider ca despartirea de el este ce amai buna alegere pe care am facut-o.”

Cornelia a fost deranjata de pariul pe care l-a facut Lorena cu Maricel zilele trecute.

Andreea a afirmat ca ii va oferi lui Dragos sau lui Florin drept de protectie in cazul in care unul dintre ei va fi in pericol de eliminare insa nu a mai facut acest lucru. Acesteia nu i-a placut reactia lui Dragos dupa ce ea a refuzat sa ii ofere dreptul de protectie.

Crezand ca va parasi competitia, Dragos nu si-a mai cumparat mancare pentru aceasta saptamana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *