Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie 2014

In cadrul Galei de ieri, Denisa a parasit competitia! Ce sfaturi le-a oferit aceasta concurentilor, cu ce ganduri va reveni in emisiune si ce reactii imprevizibile a stranit vestea plecarii ei din concurs, descoperiti astazi, de la ora 12:00! Doua dintre cupluri, zdruncinate din temelie! Ce vor face indragostitii? Isi vor asculta vocea inimii sau pe cea a familiei? Descoperiti deznodamantul astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Oana: „Daca aveam cuplu cu George, eram o fata buna!” Astazi, Oana a fost „asaltata” de reprosurile mai multor concurenti din Casa. Constntina, Mariana, dar si Virginia i-au spus fetei care sunt lucrurile pe care nu le pot tolera in atitudinea ei. La randul ei, fata a afirmat ca, in cazul in care forma un cuplu cu George, aceste critici nu mai existau.

Noul an nu a adus pace si liniste in cuplul Raymond-Constantina. Fata a fost deranjata de faptul ca barbatul nu tine cont de parerea ei niciodata. Ba mai mult, aceasta a fost dezamagita de comportamentul partenerului ei, care ar fi sarutat-o pe Oana. Din acest motiv, Constantina este decisa sa isi schimbe atitudinea fata de el.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *