Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie

Urmarind emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, aflati ce divergente au fost intre Madalina si Liliana, pana unde au ajuns disputele dintre Florin si ceilalti baieti, dar si ce critici a primit Razvan din partea Elenei!De la ora 14:00, aflati ce decizii a luat Cristina in urma disputelor pe care le-a avut cu Emilia, ce discutii au purtat Florin si Stefania, dar si alte evenimente prin care au trecut, de curand, concurentii!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8.01.2013, ora 11:50 si 14:00. Din cauza unei piese intre fete a izbucnit un mic conflict. Liliana a atentionat-o pe Madalina ca are un limbaj neadecvat. Dupa o mica disputa intre Florin si Maricel, doamna Maria este de parere ca cel din urma ii manipuleaza pe cei din jurul sau.

La randul sau Stefania a afirmat ca dupa ce Florin i-a spus ca inca o mai iubeste, acesta s-a dus la Madalina sa o sarute.

Tot ea a mai adaugat ca nu vrea ca acesta sa isi faca sperante in ceea ce o priveste. Si bunica a fost dezamagita de modul in care nepotul ei se comporta in privinta fetelor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

52 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie

  1. Miriam

    Wow …cum s-a imbracat azi Vaida?O-RI-BIL! DECI Cristina are habar ce inseamna bancile facultatii, nu de alta dar sustinea cineva ca nu este la facultate.Lorena saracuta se screme sa explice ea comportamentul lui maricel dar nu are cum,nici ea nu are vorbele la ea.Scoala vietii nu prea te invata sa vorbesti.Am uitat sa spun ca Virgil a fost un adevarat campion in comportamentul lui la iesirea din casa,de altfel ca si George.

    Reply
  2. Miriam

    -Ce sa-ti fac mai Virgile daca nu ai umblat si tu cu o caramida in buzunar sau bagaj,nu te-ai regasit de loc,nu ti-au disparut pliculete de cafea 2/1 sau vegeta!Virgil trimite-le lui Cristina un papagal,papagalita are si pentru mada un „peste”poate are nevoie cand iese.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *