Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie

Urmarind emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, de la ora 11:50, aflati ce divergente au fost intre Madalina si Liliana, pana unde au ajuns disputele dintre Florin si ceilalti baieti, dar si ce critici a primit Razvan din partea Elenei!De la ora 14:00, aflati ce decizii a luat Cristina in urma disputelor pe care le-a avut cu Emilia, ce discutii au purtat Florin si Stefania, dar si alte evenimente prin care au trecut, de curand, concurentii!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8.01.2013, ora 11:50 si 14:00. Din cauza unei piese intre fete a izbucnit un mic conflict. Liliana a atentionat-o pe Madalina ca are un limbaj neadecvat. Dupa o mica disputa intre Florin si Maricel, doamna Maria este de parere ca cel din urma ii manipuleaza pe cei din jurul sau.

La randul sau Stefania a afirmat ca dupa ce Florin i-a spus ca inca o mai iubeste, acesta s-a dus la Madalina sa o sarute.

Tot ea a mai adaugat ca nu vrea ca acesta sa isi faca sperante in ceea ce o priveste. Si bunica a fost dezamagita de modul in care nepotul ei se comporta in privinta fetelor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *