Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iulie 2014

Ce sfaturi a primit Laur de la parintii lui in ceea ce priveste relatia cu Oana? Descoperiti astazi, de la ora 12:00, prin ce aventuri au mai trecut cei patru concurenti plecati in vacanta si ce noi surprize ii asteapta. Descoperiti, de la ora 14:00, cum se mai distreaza cei patru concurenti plecati in vacanta, dar si ce tensiuni au tulburat linistea cuplurilor ramase acasa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Laura, Viorel, Raymond si Constantina au intrat in legatura audio si video de la Bodrum de pe bordul unui yach aflat in Marea Egee. Laur merge periodic la doctor pentru a se trata de psoriazis. La ultimul consult Laur s-a intalnit cu parintii lui, care i-au dat mai multe sfaturi cu privire la relatia cu Oana. Mama lui Laur este convinsa ca supararile lui Laur vin din cauza faptului ca Oana continua sa aduca in discutie trecutul ei cu Viorel. De asemenea, mama lui Laur a adus in discutie si subiectul neintelegerilor de la bugetul de cumparaturi.

Oana si Laur si-au facut planuri cu banii pe care ii vor castiga in competitie. Pentru a sarbatori o luna de relatie, Viorel i-a pregatit Laurei cateva specialitati culinare. Cei patru concurenti plecati in vacanta la Bodrum au intrat in legatura directa cu casa Mireasa pentru fiul meu. Andrei a vrut sa-i faca o surpriza Cristinei, dar nu a iesit chiar asa cum isi dorea el. Acesta i-a facut iubitei lui un portret din creion si a cerut-o din nou in casatorie. Laur s-a suparat pe Oana din cauza ipostazelor in care se lasa fotografiata.

Doamna Aurica a declarat ca se simte singura si incoltita de restul concurentilor, de cand Laura si Viorel au plecat in Turcia. Oana are anumite temeri in privinta relatiei cu Laur. Laur s-a aratat deranjat de felul in care Oana a reactionat cand a vazut imaginile cu cei patru concurenti plecati in vacanta la Bodrum. Fetele si mamele au vorbit despre povestea de viata a lui Grigore. Viorel l-a ajutat pe Grigore sa-si faca nod la cravata.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *