Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iunie 2012, de la ora 11:10

Care este parerea lui Adrian in urma disputelor avute cu Andreea? Ce farsa i-a pregatit Ionut lui Adrian? Ce au discutat Lena si Marioara despre neintelegerile legate de cumparaturi? Care au fost nemultumirile Edinei la adresa unui concurent? Aflati raspunsurile astazi, incepand cu ora 11:05!
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 08.06.2012, ora 11:10:
Ionut si Monic implinesc patru luni de cand sunt impreuna.
S-au aratat cateva materiale cand doamna Lena si doamna Marioara aveau un schimb de impresii, iar doamna Marioara si-a adus aminte de unele afirmatii facute de Andrada. Doamna Lena nu s-a simtit vinovata de disputa pe care a avut-o cu Andrada legata de cumparaturi.
Lena: „Neintelegerile legate de mersul la cumparaturi au plecat de la Gabriela.”
Marioara: „Cand cineva te influenteaza si nu ai cap, incepi sa regreti dupa o perioada. Gabriela a fost influentata sa le nominalizeze pe Andreea si Edina.”
Andrada: „Marioara nu are puterea sa recunoasca ceea ce afirma in casa.”

Ce parere aveti despre Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 iunie 2012, de la ora 11:10?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

25 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iunie 2012, de la ora 11:10

  1. miriam

    Acei pshiologi nu sunt platiti degeaba de sinevizyon,poate priele doua editii au fost un reality show,acum totul este regizat din umbra,daca noi am pus botul si am votat pe adrian si mama lui asa au inceput efectiv o campanie de denigrare ca sa bagam voturi si sms pentru nedreptatea care li se facea,s-au folosit de catalin,el cand si-a dat seama a fugit pe usa din dos ; de ce nu au batut moneda pe cupluri pentru ca si ei ca si noi ,mai mult ,vad ca sunt pentru bani,si cum nu sunt bani pentru nunta si marele premiu au scos in fata pe cei placuti de majoritate, pe dragos si alex.i-au trimis in vacanta la Viena pentru ca pretul era invariabil mai mic decat in Paris,daca nu am putut sa-l trimitem acasa pe imre care nu era votat, a fost pentru comportamentul lui deviant ,care lipsea din peisaj,asta e! am pierdut timpul cu ei,le-am facut rating dar promit ca nu mai urmaresc urmatoarea editie cu aceasta moderatoare care e lipsita de profesionalism,ex. cand a intrebat-o pe d-na din Japonia „de fapt ce va place la adrian de il sustineti’mi-am dat seama ca nu o prea duce mintea,intrebarea era de la ea,nu cred ca produc. debita asa o prostie…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *