Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 mai 2013

De la ora 12:00, aflati in ce stadiu este relatia dintre Cornelia si Dragos? Care au fost reactiile lui Dragos si ale Stefanei inainte si dupa intalnirea cu familia? Madalina si Liliana, foste concurente, s-au aratat interesate de Andrei! Pe cine place el? Ce discutii au avut concurentii despre faptul ca nici un membru al familiei lui Andrei nu a venit in vizita. Vreti sa le adresati concurentilor o intrebare, sa le dati un sfat sau sa le spuneti opinia voastra? Scrieti mesajele voastre aici! Cele mai interesante postari vor fi citite in emisiunea de astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 mai 2013, ora 11:00 si 14:00:

Mpfm 8 mai 2013, 12:00

Mpfm 8 mai 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

44 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 mai 2013

 1. ioana79

  GERIA,faci salata de varza normal,peste ea adaogi cativa catei de usturoi pisati,[eu pun chiar mai multi], ii dau un gust si o aroma deosebita! Nici eu nu ma gandeam la acest amestec,incearca si spune-mi ! Te pupic.

  Reply
 2. ioana79

  DANA,nimeni si nimic nu ne face sa ne despartim. Indiferent pe cine comentam,ei sunt ei,NOI SUNTEM NOI! tE pupic dulce,m-am trezit tarziu astazi. Ce bine de unii care dorm,nu-i asa Doru? da’ nu dormi,e aproape 10 seara,da? Somn usor!

  Reply
 3. smileymiru22

  de ce nu votati si voi de mai multe ori pe saptamana si nu mai o singura data puteti sa votati si de mai multe ori pe saptamana?.

  Reply
 4. MIRIAM

  Dana B______Crede-ma ca niciodata nu l-am auzit pe Florin sa isi „bage”” si sa isi scoata,specialista este coco la asta,ea a spus-o de mi de ori!El spune „decat” fac ce vreau cand vreau,i-a spus dElena ca e nesimtita, lui Emi ca mereu o jigneste pe Cristina,lui Razvan ca nu are vocabularul la el darrrr a spus mai la inceput ca Stefi si George sunt scursuri ale societatii,atunci l-am amendat si eu;Dar de aici si pana a sustine ,fara a avea studii in materie de pshiiatrie sa se spuna ca are probleme cu capul sau nervii cred ca este chiar lipsa de bun simt;Daca avea aceea problema ,este clar ca scapau de mult de el(si au ost ocazii chiar si el a dorit),aceea boala se lasa cu incercari repetate de sinucidere ,fara tratament este chiar grava;El este doar un rasfatat,crescut de bunici ,fara o educatie adecvata dar si asa are cultura generala mult,mult deasupra multora de acolo;Eu chiar cred ca acest baiat nu este in stare sa omoare o furnica,dar sa loveasca o femeie;El cerseste multa iubire din partea femeilor si asta se explica tot in pshiolgie ca a fost lipsit de mic de dragostea mamei lui;Bunica i-a dat papa si hainte curate si atat.;El s-a autoeducat in conditiile vitrege fara parinti,mai ales si fara tata!Sa punem a socoteala si accidentul, clar ca a vazut mortea cu ochii si asta i-a zdruncinat putin viata;Daca isi rezolva dintisorul si mai face putin port este un viitor barbat frumos si chiar un familist bun;Nu accepta ce se intampla acolo,fiind destept nativ nu accepta prostia la cote maxime,il irita! DANA sa nu te superi pe mine,dar este parerea mea;Ca sa i se puna un diagnostic atat de grav unui om este destul de urat,de altefel si pe Adrian l-a mai desfiintat „cineva”la fel! Mai degraba Cosmin are o problema de un mic retard,tot din cauza mamei lui,care culmea ca in sec.xx nu a dus copilul macar odata la mare.

  Reply
  1. Dara

   Miriam ,despre Florin nu putem vorbi in termeni normali ,el nu se incadreaza in limite normale ,asa e el ,asta vine din educatie ,din temperament ,de la natura lui nu prea normala si periculoasa ,e imprevizibil ,nu te poti baza pe cuvintul lui ,e grandoman si laudaros ,e las si mincinos ,are memorie buna si atit …a inceput multe nu a terminat nimic ,lucrurile la el nu au finalitate ,doar vorbe ,vorbe piompoase si vise …Nu are nimic in comun cu Adrian care este cu totul din alt aluat ,practic esentele lor umane sunt paralele …Cosmin nu are nici o problema ,e cerebral si o fire mai introvertita ,este autoironic ,stie ce-i place ,e educat ,finut ,retinut ,nu se implica uneori din dorinta de a nu supara nici mama ,nici pe Cristina ,pere moale dar nu este chiar asa ….e parerea mea …fara suparare .

   Reply
  2. Dana B.

   Fetelor,niciodata nu o sa ma supar ca aveti o alta parere decat mine!Doamne fereste!Sunt prea multe beep-uri pe materialele in care este Florin „vedeta”,iar ce i-a spus Stelianei(indiferent de motive),m-a socat pur si simplu.Nu mai pun la socoteala lipsa totala de respect fata de alte mame atata timp cat bunica lui este cea mai respectata mama din concurs si nu a fost niciodata jignita de nimeni.Macar de acest considerent putea tine cont.El nu are rusine atunci cand este „slobod la gura” si nu imi place.Nu te uiti in jur ca sunt mame,fete,chiar nu ti-i cont de nimic?Asta o fi vazut acasa la nea Nicu?Nu prea cred!

   Reply
 5. ela

  Dragele mele doamne care pledati pentru normalitate
  m-ati provocat si pe mine …asa ca, vreau sa postez un paragraf despre acest „subiect”
  „Motto-ul unui psihopat este “marele vis al oamenilor buni sunt oamenii răi”.
  Psihopații pur și simplu nu pot înțelege ideea de conștiință și nici nu au sentimente pentru ceilalți.
  Un psihopat consideră toate aceste lucruri doar o formă de slăbiciune.
  Nu înțeleg că marele lor vis reprezintă coșmarul oamenilor normali.
  Astfel de indivizi sunt foarte impulsivi și pot sari calul fără prea multe provocări (sau cu provocări foarte mici), dar oricum nimic nu-i destabilizează pentru o perioadă prea lungă. Potrivit aceleiași “rețete”, își pot îndeplini obligațiile doar pentru o perioadă scurtă, atât cât să câștige încrederea.
  Nu te poți baza pe ei pe termen lung.
  Nu contează ce promisiuni fac și cât de implicați se declară pentru a le îndeplini, vor ajunge întotdeauna să-i dezamăgească pe ceilalți.
  /
  De fapt acesta este principalul scop al unui psihopat, dorește să-i rănească și să-i dezamăgească pe cei care au încredere în el.

  Psihopații își stabilesc scopuri pe termen scurt. Spun orice le-ar trece prin cap pentru a obține ce vor într-un anumit moment.
  Mintea lor funcționează ca un fel de GPS care stabilește mereu noi destinații.
  ( ca si in cazul de fata a avut mereu destinatii pe cate cineva, luati la rand fiecare)
  Oricare ar fi direcția, ei se vor schimba imediat ce li se pare că ceva sau cineva reprezintă, într-un anumit moment, o oportunitate, un drum mai interesant de urmat. ( vezi asa zisa relatie cu maria)
  Și asta nu se întâmplă doar pentru că psihopații sunt superficiali din punct de vedere emoțional, dar și pentru că sunt invidioși, lacomi și dornici de putere.
  Își doresc tot ceea ce au alții, orice ar considera ei dezirabil. Poate fi un nou partener, un nou loc de muncă, prestigiu, bogăție sau familie. Vor să aibă relații de succes fără a oferi dragoste, onestitate și fidelitate. Pentru a-și consolida sentimentul de superioritate, după o perioadă pe care o vom numi “falsa lună de miere” – sau așa numită perioadă de ispitire, de seducție – își pun la pământ partenerii (și pe toți ceilalți) și le cultivă slăbiciunile. Pentru a putea duce la capăt aceasta îndeletnicire fără a munci prea mult, psihopatul îi seduce, îi intimidează și îi manipulează pe cei din jur, colegi de serviciu sau prieteni. Pentru a e îmbogăţi nu se dau înapoi de la a comite fraude. În general vorbind, psihopații nu se pot opri la nimic și la nimeni, pentru că au nevoie constantă să-și schimbe interesul. Mai devreme sau mai târziu oricum vor simți instatisfacție, se vor plictisi de tot ce au în viață și își vor dori ceva în plus sau ceva diferit. Psihopații sunt impredictibili chiar și în impredictibilitatea lor. Nimeni nu poate spune dinainte când vor începe să saboteze viața altora, ba chiar și pe a lor, pentru aceste scopuri.”
  sursa Claudia Moscovici „Cum sa recunosti un psihopat”

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *