Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 mai 2014

In timp ce unii se amuza, altii plang si suspina! Descoperiti ce reprosuri i-a facut Mariana lui Grigore si din ce motive, dar si ce sfaturi a primit Corina la cumparaturi si de la cine, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii concurenti se distreaza, altii intra in conflicte! Aflati despre ce surpriza de proportii a avut parte Oana in timpul sederii la mare, dar si cine a adus lacrimi pe chipul Marianei si din ce motiv, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 mai 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. In ciuda faptului ca vremea nu a fost tocmai prietenoasa si pe placul lor, concurentii au petrecut clipe minunate pe litoral. S-au intalnit cu sustinatorii, am mers in club si au asistat la un spectacol cu delfini ce i-a incantat. Au trecut prin numeroase conflicte, au afirmat ca nu vor sa mai fie impreuna, insa, recent, Oana si Viorel s-au sarutat. Desi nu sunt impreuna, cel putin dupa spusele lor, Oana si Viorel si-au surprins fanii sarutandu-se.

La sfarsitul saptamanii trecute, Viorel si Oana au trecut prin mai multe momente tensionate, in urma carora Viorel s-a napustit asupra fostei iubite si putin a lipsit sa nu o agreseze. Totusi, concurenta si-a dorit cu ardoare ca Viorel sa recunoasca anumite lucruri, motiv pentru care l-a convins sa discute intre patru ochi, atragandu-l insa in capcana. La scurt timp dupa ce Oana a dezvaluit intentiile ei, acesta s-a infuriat crunt.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *