Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 martie

In Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00 veti aflati prin ce evenimente au trecut, recent, concurentii, dar si ce surprize le asteapta pe mame si pe fete!De la ora 14:00, urmariti o editie speciala de 8 martie! De asemenea, vom afla ce farse isi mai fac concurentii si ce neintelegeri au aparut, legate de nerespectarea regulilor impuse in ambele case!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8.03.2013, ora 12:00 si 14:00:Vanessa i-a reprosat lui Florin ca a petrecut mai mult timp cu celelalte fete decat cu ea, iar el a dorit sa afle daca ei ii place de Razvan, deoarece a vazut-o mai mult timp in compania acestuia. El a mai adaugat ca Iuliana i-a dat sperante ca intre ei ar putea fi ceva.

Razvan la randul sau a tinut sa adauge ca nu se simte vinovat din cauza neintelegerilor dintre cei doi si nu este treaba lui Florin daca vreau sa nu sa formeze un cuplu cu una dintre fetele din casa.

Intr-o discutie avuta cu Iuliana, Stefania a intrebat-o pe aceasta daca intentioneaza sa formeze un cuplu cu Florin. In partea a doua a emisiunii, mamele si fetele au primit cadouri si flori din partea baietilor, cu ocazia zilei de 8 martie. Doamna Emilia a fost impresionata pana la lacrimi de randurile scrise de fiul sau.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *