Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 noiembrie 2013

In emisiunea de azi, vineri 8 noiembrie 2013, de la ora 12:00, vom afla ce le-a povestit Andrei baietilor despre o fosta relatie a sa? Ce planuri de viitor are el? Ce vesti a primit Virginia de la sotul ei? Ce discutii a avut mama Corinei cu Traian in pauza de publicitate a galei, dar si ce sfaturi a avut acesta pentru fiica ei. De la ora 14:00, aflam cum s-au distrat concurentii de ziua doamnei Virginia? Cu ce s-au confruntat mamele cand au fost in casa baietilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 noiembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita pe antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Andrei a uimit ieri și telespectatorii și concurentii, după ce i-a compus o poezie de dragoste Cristinei. Acum, acesta continuă seria dezvăluirilor, vorbind despre trecutul său amoros. Concurentul a mărturisit că se înțelegea foarte bine cu fosta parteneră și nu își dadeau motive de gelozie. Ba mai mult, erau foarte buni prieteni. Totuși, această poveste de dragoste s-a încheiat, iar Andrei simte ”fluturași” pentru Cristina. Dragostea lui este destul de intensă, deoarece a dezvăluit că ar fi dispus să se mute la București pentru a-i fi alături.

Laurențiu, care formează un cuplu cu Marianita, a primit un trandafir din partea unui telespectator, care l-a rugat să-și îndrepte atenția spre Denisa. Concurentul nu a respectat dorința fanului respectiv și a decis să păstreze trandafirul pentru el, deși o iubește pe Marinita. Acest gest a deranjat-o pe concurentă, care și-ar fi dorit să primească floarea respectivă.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *