Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2012, de la ora 11:50

Urmariti MPFM astazi, de la ora 11:50, sa aflati ce planuri marete si-au facut fetele, ce personaj a intrat in Casa Baietilor, ce reprosuri au avut fetele la adresa Cristinei, dar si care sunt sentimentele Lorenei pentru Maricel!
Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08.10.2012, de la ora 11:50: S-au dat imagini cu fetele care au discutat despre cat de pregatite sunt pentru a deveni mame. Madalina si Cornelia au afirmat ca nu se simt pregatite sa faca acest pas, iar Andreea isi doreste sa devina o mama tanara.


Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2012, de la ora 11:50

 1. oana Z

  Lorena esti o fata de nota 10…sa nu ne dezamagesti,te sustin esti frumoasa si desteapta,gandesti matur la varsta ta. :-*

  Reply
 2. bety

  sunt frumosi ìmpreuna lorena si maricel,nu ìmi place cornelia,madalina si andreea.sunt niste false vulgare.

  Reply
 3. denisa

  Daca Lorena in emsiune nu s-ar mai alinta si ar vorbi exact cum vb pe materiale,le da clasa la 19 ani ai ei Lilianei si Corinei,poate ca nu se exprima in „termeni academici”dar o face in asa fel sa fie inteleasa de toata lumea,are prezenta scenica,e feminina,luata separat excluzand-o din clan chiar are multe calitati.

  Reply
 4. septembrie

  denisa sa fim seriosi trebuie sa mai studieze sa ,,dea clasa ,,-lorena ,sunt de acord cu ce spui despre ea dar NU compara ,fiecare in felul ei ,poate si Lory la 25 de ani …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *