Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2013

Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce nemultumiri au aparut intre mame din cauza rufelor? Ce s-a intamplat intre fete si doamna Maria? Ce discutii au avut loc in casa, inainte ca Alin sa formeze un cuplu cu Iulia? Andreea: “Indiferent ce s-ar intampla, eu o sa formez un cuplu cu Sorin!” Dar el a inceput o relatie cu Claudia. Ce anume a stat la baza alegerii lui Sorin? Urmariti firul unor intrigi complicate! Astazi, de la 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 octombrie 2013, ora 12:00 si 14:00, dar si gala de astazi de la ora 20:30 poate fi urmarita pe antenaplay.ro.
Iata un mic rezumat:

Dupa ce a avut mici divergente cu doamna Iuliana, bunica a sfatuit-o pe Corina sa fie atenta in privinta acesteia si a lui Traian. Si baietii s-au aratat afectati de neintelegerile dintre mame.

Diana a intervenit si a sustinut ca Maria a avut discutii mult mai grave cu fetele, care vor urma in materialele din zilele urmatoare.
Daniela: „Problemele noastre cu fetele sunt legate de lista de cumparaturi!” Iuliana: „Fetele au calcat pe produse, dar erau si cumparaturile noastre acolo!”

Rezumat emisiunea de la ora 14:00:

In prima parte au avut loc discutii legate de cuplul Alin si Iulia care au anuntat ca s-au despartit doar dupa cateva ore de cand au anuntat ca au o relatie. Claudia s-a impiedicat, dupa ce Sorin a anuntat ca formeaza un cuplu cu ea si a sarutat-o! Alin: „Noi, baietii, stiam de doua saptamani ca Traian se va desparti de Corina!” Traian: „Am ales-o pe Corina din orgoliu!”

Rezumat gala de la ora 20:30:

Lidia, sora lui Traian a venit in platou pentru a-si incuraja fratele si mama. Ea ii roaga pe cei doi sa fie puternici si sinceri, sa nu fie lasi.
Fratele si cumnata lui Andrei au fost si ei prezenti in platoul emisiunii.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *