Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 septembrie 2014

Descoperiti astazi, de la ora 12:00, cum s-au acomodat mamele si baietii in Casa, ce fete i-au impresionat la „Balul mascat” de sambata si ce povesti de dragoste se anunta inca din primele momente ale noului sezon „Mireasa pentru fiul meu”! In cadrul emisiunii de azi fetele isi for dezvalui rand pe rand secretele. Cand au fost intrebate despre baieti, fetele nu au avut foarte multe spus deoarece la intalnirea dintre acestia, doar un singur baiat si-a luat inima in dinti si a schimbat cateva cuvinte cu fiecare fata. Prima fata intrata in platou a fost Raluca in varsta de 24 de ani nascuta in zodia Capricorn. Ea doreste ca la <strong>Mireasa pentru fiul meu</strong> sa isi intemeieze o familie. Dintre fostii concurenti ei i-a placut Andrei. Urmatoarea concurenta care isi va da jos masca este Carmen. Ea are tot 24 de ani si vine din localitatea Cungrea, judetul Olt. Este de profesie invatatoare. Isi doreste sa-si intemeieze familia pe care ea nu a avut-o.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 septembrie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Mergem mai departe si o cunoastem pe Roxana din Ramnicul Valcea, in varsta de 19 de ani. Chiar daca are o varsta frageda ea considera ca este gata sa faca pasul cel mare daca isi gaseste jumatatea in casa mpfm. Cea mai lunga relatia a fost de 3 ani si jumatate si ca dupa aceea nu a mai avut pe nimeni.

Din Filiasi vine Ionela, urmatoarea concurenta de la Mireasa pentru fiul meu. Ea are 22 de ani si se considera o fire puternica care obtine tot timpul ce isi doreste. Pentru ea nu conteaza daca partenerul are facultate, ci sa aiba un loc de munca pentru a putea sa se intretina.Urmatoare concurenta se numeste Elly, are 19 ani si vine din Bucuresti. Ea ne-a spus ca parintii ei nu prea au fost de acord ca ea sa vina la mpfm, deoarece v-a sta prea mult departe de ei. O alta olteanca, Madalina, a intrat in competitie. Ea are 21 de ani si locuiete in Craiova. Prima relatie mai serioasa a acestei a fost la 17 ani si s-a terminat datorita faptului ca iubitul ei era violent. Una cate una mastile cad, iar secretele fetelor ies la iveala. Simona, o alta concurenta, are 26 de ani si vine din Roman. De profesie este economist financiar la o firma de contructii. Cea mai lunga relatie a fost de 5 ani, iar acum isi doreste foarte mult sa isi intemeieze o familie. Ramaneti alaturi de noi sa facem cunostinta si cu celelalte fete de la Mireasa pentru fiul meu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *