Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 aprilie 2013

Incepand cu ora 12:00, aflati ce reactii au aparut in urma divergentelor dintre Florin si Dragos la Gala, care sunt nemultumirile lui Florin la adresa celorlalti concurenti, in ce relatii erau Cornelia si Dragos cu putin timp inainte de Gala, care sunt suspiciunile lui Dragos, dar si ce discutii a purtat el cu Narcisa dupa ce aceasta hotarase sa puna punct relatiei cu Victor! Astazi, de la ora 14:00, aflati in ce stadiu era relatia dintre Cornelia si Dragos inainte si dupa Gala, care au fost nemultumirile Narcisei la adresa lui Victor si a celorlalti concurenti, ce i-a reprosat Cristina lui Cosmin imediat dupa Gala, ce conflict a izbucnit intre Steliana si Elena, dar si care a fost atmosfera la petrecerea data in cinstea Stelianei!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 aprilie 2013, ora 12:00 si 14:00:

Mpfm 9 aprilie 2013, 12:00

Mpfm 9 aprilie 2013, 14:00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

42 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 aprilie 2013

 1. Tiberiu Ciucanovski

  Pt. D-na Emilia.
  „De la inceputul fapturii barbat si femeie i-a facut Dumnezeu. De aceea va lasa omul pe tatal lui si pe mama lui si se va lipi de femeia sa” Evangelia dupa Marcu Cap. 10.
  Invatati ceva de la D-na Cristina si Luminita care sunt aalturi de nurorile lor. D-voastra sunteti intruchiparea perfecta a sintagmei ” Soacra, soacra poama acra”
  Tpt sustineti ca vreti sa se impace. De ce? Ca sa ajungeti in Finala si sa luati banii.
  Soarta va va da dupa sufletul dumnevoastra. Adica in final o sa ramaneti si fara bani si fara Cosmin.

  Reply
  1. Ana Bratu

   Ai perfecta dreptate,dar femeia asta diabolica,Emilia,nu are niciun Dzeu.E de o rautate feroce.Nu inteleg dece multi o acuza pe Cristina.Poate are si ea o parte din vina,dar cu asemenea femeie nu s-ar intelege nimeni.Ar trebui sa-i lase in pace pe cei doi si sa fie si ea ca celelalte mame,dar se vede ca ea nu isi iubeste nici baiatul,ba din contra il face sa sufere.Pacat de cei doi copii.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *