Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 aprilie 2014

Lipsa de miscare dauneaza grav sanatatii…cuplurilor! Descoperiti ce a avut sa ii reproseze Constantina lui Raymond si din ce motive, dar si ce neliniste are Andrei si din cauza cui, astazi, de la ora 12:00! Conflictele se tin lant in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Ce probleme au intervenit in relatia dintre Raymond si Constantina si din ce motive, dar si pe cine au intalnit concurentii la cumparaturi si ce sfaturi au primit acestia, descoperiti astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 aprilie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Relaxare dupa Finala Saptamanii! Concurentii au stat de vorba, s-au jucat si s-au distrat. Ce sa mai, armonie totala! Insa, saptamana abia incepe, iar tensiunile vor pune iar stapanire pe inimile celor care fac parte din competitie. Laur ii reproseaza lui Traian ca face anumite afirmatii pripite! Mai mult, concurentul este convins atunci cand il acuza ca a gresit atat in privinta lui Andrei, cat si a sa, in ceea ce priveste discutiile legate de buget. Pe de alta parte, Traian s-a suparat si a afirmat ca s-a separat de Florina la buget pentru ca se simtea la masa ca un musafir.

Mariana este deranjata ca Grigore nu o ajuta sa gateasca, desi el a fost cel care a ales meniul! Concurenta s-a suparat foc pe el, in timp ce tanarul parca avea doua maini stangi in bucatarie. A facut treaba in bucatarie in timp ce tot bombanea si ii facea reprosuri. Nici baiatul nu s-a putut abtine si a comentat la fiecare gest al fetei. Recent, Oana si Viorel au implinit o luna de cand au format un cuplu! Au sarbatorit romantic, si-au facut planuri, au ascultat muzica si au dansat. Nu si-au mai amintit nici de dispute, nici de tachinari si cu atat mai putin de momentele in care spuneau ca relatia lor nu va merge.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *