Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 august 2013

Astazi, de la ora 11:10, aflati de cine se simte provocat Dragos, care sunt nemultumirile lui Alin, ce discutii au purtat Lorena si George despre nominalizari, ce strategii fac concurentii, dar si ce impresii au schimbat Cristina si Cosmin despre eliminari! Incepand cu ora 14:00, aflati ce ganduri o framanta pe Elena, ce reactii a starnit un mesaj pe care l-a primit Razvan, ce neintelegeri a avut George cu Lorena si cu Cosmin, ce destainuiri le-au facut mamele fetelor, dar si ce planuri si-au mai facut cuplurile Andreea – Alin si Cristina – Cosmin!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 august 2013, ora 11:10 si 14:00:
Mpfm din 9 august 2013, ora 11.10
Mpfm din 9 august 2013, ora 14.00
Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 august 2013

 1. Venera

  Tactica adoptata de Razvan este atacul, a adus in actualitate fapte si vorbe de pe la inceputul emisiunii, lucruri ce au fost vazute pe materiale si comentate la acel moment, dar s-a gandit el ca poate telespectatorii au uitat si ar fi bine sa le improspateze memoria. Tot el a ajutat la descoperirea faptului ca Dragos a fost cocota masculina in Anglia.
  Elena a adaugat la tactica atacului, dupa ce unsprezece luni nu a avut o vorba buna despre Razvan, l-a umilit mai mult decat a facuto oricare alt concurent sau postac, victimizarea, a inceput povestind in casa imediat dupa intrarea in cursa spre nominalizare, despre calitatile lui Razvan si pentru ca in afara de faptul ca e harnic si priceput in a repara pe ici pe colo cate ceva nu a mai avut ce sa spuna, a adus in discutie Afganistanul, din nou, doar ca de data asta a vorbit de onoruri militare, de patriotism, de cariera militara, culminand in emisiune cu: “tara a avut nevoie de Razvan, acum Razvan are nevoie de tara”.
  M-a revoltat maxim. Eu cred ca putem vorbi de cariera militara atunci cand un copil de 14-15 ani alege sa mearga la liceul militar, apoi urmeaza scoala militara de ofiteri si…profeseaza, avanseaza…Aici e vorba despre un tanar care si-a dorit masina(Elena a spus) si asta a considerat el sa faca pt a reusi sa si-o cumpere intr-un timp scurt(frumos si onorabil mod, nimic in privinta asta), dar nu sunt de acord cu ridicarea lui la rang de erou, cu atribuirea unei cariere militare… In acest moment, de fapt de un an de zile, baiatul asta isi apara tara, participand la aceasta emisiune si eu sunt cretina si nu imi dau seama? Despre ce vorbim?
  Ca victimizarea sa fie “coplesitoare” vine si ruda Elenei sa ne zica cat de bun e Razvan, cum nu a putut el sa-si ia masina, cum a trebuit el sa plateasca operatia tatalui sau, care a fost diagnosticat cu cancer. Intreb: ridicam normalitatea la rang de virtute?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *