Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 decembrie 2013

In emisiunea de azi, luni 09 decembrie 2013, de la ora 12:00, aflam ce cadouri au primit concurentii? Ce mesaje au primit ei din partea celor dragi? Ce divergente au mai aparut intre bunica si Diana? Corina, deranjată de glumele făcute de Traian pe seama ”talentului” ei culinar! Andrei, supărat pe Cristina din cauza deciziei de a sări gardul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 decembrie 2013, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Soarele a apus în relația Corinei cu Traian. Concurenta este deranjată de faptul că partenerul său a făcut mai multe glume pe seama ei. După ce Traian i-a spus fetei că mâncarea pe care a gătit-o nu este gustoasă, aceasta s-a supărat și a izbucnit in plâns. Bărbatul a mărturisit că a fost doar o simplă glumă, pentru că nu a vrut să-i spună că îi place mâncarea.

După ce Cristina și Diana au plănuit să sară gardul, între concurentă și Andrei au apărut mai multe probleme. Robert a împiedicat-o să-și ducă planul la bun sfârșit și, când a aflat de ”isprava” iubitei sale, Andrei a fost deranjat de hotărârea ei de a pleca din Casă. De asemenea, a fost nemulțumit de glumele pe care le face Cristina la adresa modului în care arată.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *