Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 ianuarie 2014

Socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea din…hipermarket! Descoperiti cauza ultimului conflict de proportii din Casa „Mireasa pentru fiul meu”, dar si urmarile acestuia, astazi, de la ora 12:00! Scandal cu cantec, sau, mai bine spus, cu dans, in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Aflati motivul care i-a pus pe jar pe concurenti, dar si pentru cine socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea din…hipermarket, astazi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 ianuarie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro.
Ziua de astazi are o semnificatie pentru Marianita si Laurentiu. Cei doi au implinit o luna de zile de cand au decis sa se logodeasca. Acest mic detaliu nu a fost trecut cu vederea de admiratori lor, care le-au trimis mai multe mesaje mesaje de sustinere, dar si mici cadouri!

Raymond: „Nu am gresit fata de Constantina, atunci cand am incercat sa o sarut pe Oana!” Usor ametit, Raymond a incercat sa o sarute pe Oana, iar acest incident a fost intens criticat de iubita lui. Desi fata sustine ca Raymond i-a tradat increderea, barbatul considera că nu a gresit fata de ea. „Nu cred ca am gresit fata de Constantina, atunci cand am incercat sa o sarut pe Oana”!, a spus el spre disperarea concurentei. Supararea acesteia a fost intensificata de gandul ca va fi criticata de rudele sale, care vor vedea incidentul respectiv.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *