Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 ianuarie

In prima parte de astazi a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, incepand cu ora 11:50, veti afla care au fost nemultumirile lui Maricel in privinta relatiei cu Lorena? Ce sfaturi a primit Stefana din partea celorlalte mame? Ce reprosuri i-a facut Dragos mamei lui? Din ce motive s-a suparat Florin pe Stefania? Ce preocupari mai au fetele in ultima perioada?Astazi, de la ora 14:00, aflati ce nemultumiri au avut mamele la adresa fetelor, ce reactii au mai aparut dupa ce mamele le-au oferit bani fetelor, cine a suparat-o pe Andreea, dar si cum s-au descurcat Florin, Cornelia si Andreea la cumparaturi!


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9.01.2013, ora 11:50 si 14:00.Maricel s-a suparat pe Dragos pentru ca din cauza lui a plecat mai devreme din casa fetelor. Acesta a avut o mica cearta si cu prietena sa pentru ca nu au reusit sa ajunga la un numitor comun.

Mamele au sfatuit-o pe Stefana sa nu mai fie insistenta atunci cand Dragos este suparat. Florin a fost si el suparat si deranjat in acelasi timp pentru ca cea cu care el voia sa formeze un cuplu a purtat discutii cu Madalina in care el era subiectul discutiei.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *