Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iulie 2014

Descoperiti astazi, de la ora 12:00, cauzele tensiunilor ce afecteaza stabilitatea unuia dintre cele mai mediatizate cupluri din competitie. Aflati, de la ora 14:00, ce sfaturi au primit concurentii din partea psihologului Ioana Tanase si ce efecte au avut aceste recomandari asupra armoniei din cupluri.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iulie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Disputele s-au tinut lant, iar reprosurile taioase au dus la destramare, pentru cateva ore, a cuplului Oana-Laur. Dupa Finala saptamanii trecute, concurentii au petrecut pe cinste, cu muzica si voie buna. Pe final de emisiune, concurentii plecati la Bodrum au intrat in legatura directa cu Casa Mireasa pentru fiul meu. Invitatul special al emisiunii de astazi a fost doamna psiholog Ioana Tanase. Psihologul a venit luni in vizita la concurenti. Singurul care nu a dorit sa participe la activitatea propusa de doamna psiholog a fost Andrei. Concurentul a fost putin recalcitrant cu doamna psiholog, motiv pentru care luni seara el a fost pedepsit sa ramana in casa baietilor. In tot acest timp el s-a gandit la Cristina, careia i-a pregatit o surpriza: i-a facut un portret din creion, pe care l-a insotit de un mesaj de dragoste.

In emisiunea de astazi, Andrei a continuat sa fie obraznic cu Mirela, iar ea l-a dat afara din emisiunea in direct, dar el a refuzat sa iasa. Doamna psiholog le-a propus concurentilor sa isi imagineze cum arata viitorul lor. Gina isi doreste cel mai mult sa-si gaseasca jumatatea, cu care sa aiba 2 baieti si o fata. Grigore isi vede viitorul alaturi de Mariana si fratele lui, acelasi viitorul vazandu-l si Mariana, tot alaturi de Grigore. Doamna Aurica prevede un viitor bun pentru Viorel, de la care isi doreste 2 copii. Doamna Aurica a dezvaluit faptul ca de cand a murit primul ei sot, are des temeri cu privire la ceea ce s-ar putea intampla cu Viorel. Psiholog: “Este bine sa ne infruntam temerile si sa incercam sa depasim traumele!”

Psiholog: “Desi Andrei spune ca a depasit traumele pe care le-a suferit, comportamentul lui spune altceva!” Psihologul Ioana Tanase a discutat cu Laur despre modul in care crede concurentul ca va decurge viitorul lui cu Oana. Laur se teme ca Oana va gasi intotdeauna motive pentru a fi nemultumita de el. Andrei si-a cerut scuze fata de modul recalcitrant in care i-a raspuns doamnei psiholog luni, cand aceasta a venit in vizita la ei. Desi a promis ca va fi mai rezervat, Grigore a revenit la vechile lui glume, care au adus-o pe Mariana din nou intr-o stare de nervozitate. Luni, Alin, Andrei si Cristina au mers la cumparaturi. Acolo, Crstina s-a intalnit cu mama ei, care i-a dat concurentei mai multe sfaturi si incurajari. Fetele au depanat amintiri de la inceputul competitiei. Ele ii duc dorul bunicii. Pe final de emisiuni, cei patru concurenti de la Bodrum au intrat din nou in legatura directa cu Casa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *