Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iunie 2014

Astazi incepand cu ora 12-00 veti afla ce reactii a avut Laura dupa ce a aflat ca Viorel nu i-a spus despre un biletel venit din partea Georgianei, o fosta iubita a lui. Ce discutii au avut Laur si iubita lui lui saptamana trecuta?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iunie 2014, ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si pe antenaplay.ro. Grigore si Mariana au fost primul cuplu eliminat din cursa pentru castigarea unui vacante la Bodrum, Turcia. Laur a fost foarte deranjat de conflictul pe care Oana si Constantina l-au avut. Acesta a amenintat-o pe Oana ca se va desparti de ea, daca va continua sa intre in conflicte. Alin a fost deranjat de o discutie pe care Oana si Laur au purtat-o fara lavaliera. El a crezut ca Oana i-a spus lui Laur sa aiba grija la el, insa Oana a explicat ca nu a fost asa si ca ea il atentia pe Laur in privinta limbajului folosit cu ea in ultima perioada. Grigore a avut anumite nemultumiri la adresa Marianei.

In ultima perioada, Grigore si Mariana s-au tot tachinat. Grigore a fost suparat pentru ca Mariana a mancat mai mult decat el. Mariana a fost iritata de modul in care Grigore se comporta atunci cand ea este indispusa. Subiectul certurilor dintre familiile cuplului Andrei-Cristina a revenit in discutie cu noi informatii din afara. “Nasii” cuplului Andrei-Cristina au facut dezvaluiri intr-un interviu acordat emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Alexandra, sustinatoarea cuplului Andrei-Cristina: “Nu am cerut nimanui bani pentru cadouri!” Andrei si Cristina au fost foarte dezamagiti de certurile familiilor lor. Scrisoarea pe care a primit-o Viorel de la fosta iubita, a suparat-o pe Laura. Biletelul primit de Viorel de la fosta iubita a pus in pericol relatia lui cu Laura. Ea s-a aratat dezamagita de comportamentul lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *